fbpx
19/06/2024
Catalunya en ComúPolitica

QUATRE MEMBRES DE MOLLET EN COMÚ A LA DIRECCIÓ NACIONAL DE CATALUNYA EN COMÚ

A l’Assemblea Nacional del passat cap de setmana Catalunya en Comú escollia una nova direcció nacional en què participaran els molletans i molletanes: Emilia Macias, Mireia Marín, Mari Carmen Moya i Josep Torrecillas

El passat cap de setmana, 20 i 21 de novembre, Catalunya en Comú va celebrar la seva III assemblea nacional a l’INEFC de Montjuic. Amb més de 1000 participants l’assemblea va actualitzar l’ideari polític dels comuns, va refermar la seva organització i va escollir una nova direcció nacional reafirmant lideratges com els d’Ada Colau o Jessica Albiach.

El conjunt d’inscrits i simpatitzants de Mollet en Comú han participat en tot el procés assembleari que des de fa mesos debatia documents en reunions prèvies a les localitats i territoris. També han estat molts els molletans i molletanes que han participat presencialment aquest cap de setmana tant en debats finals com a l’acte de cloenda de l’Assemblea.

A l’elecció dels nous òrgans de direcció han estat 4 les persones de Mollet en Comú que han estat escollides per a ser membres del Consell Nacional de la Formació. Aquests són: Emilia Macias, sindicalista de CCOO, Mireia Marin, dirigent d’Esquerra Verda, Mari Carmen Moya, regidora a Mollet i membre de la direcció d’EUCAT i, finalment, Josep Torrecillas,  històric dirigent de l’esquerra local i nacional. També es dóna el cas que han estat escollits com a suplents d’aquest Consell Nacional, Marina Escribano, regidora i portaveu del grup municipal de Mollet en Comú i el també regidor, Francisco Sancho.

Aquesta alta presència dels comuns locals a la direcció nacional dóna una idea de la bona salut de Mollet en Comú i de la seva implicació amb el projecte polític que representen En Comú Podem a Catalunya i Unidas Podemos al conjunt de l’Estat. Per a Marina Escribano, “L’assemblea ha estat una injecció de bones i noves energies i d’il·lusió. Tenim la sensació que estem construint un espai que cada vegada és més necessari, té més força i té més capacitat de transformació, per fer possible polítiques que fan millor la vida de la gent”

L’Assemblea Nacional va concloure amb un acte públic amb la participació de figures de primer nivell de l’actual escenari polític com  Jessica Albiach, Mónica Oltra, Alberto Garzón, Ione Belarra, Yolanda Díaz i Ada Colau. El pes polític i la pluralitat dels oradors ja dóna una idea de la força que va projectar Catalunya en Comú en aquesta assemblea. En un ambient que conjuntava pluralitat i unitat, les més de mil persones assistents van manifestar el consens en torn de la figura de Yolanda Díaz i el seu projecte polític, aclamant-la com a futura presidenta.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *