fbpx
12/07/2024
Mollet En ComúPolitica

PLE DE FEBRER: APROVADES PER UNANIMITAT TOTES LES MOCIONS PRESENTADES PER MOLLET EN COMÚ

El grup municipal de Mollet en Comú vol expressar satisfacció per l’aprovació per unanimitat de les 5 propostes que va presentar al Ple de Mollet, que es va celebrar ahir, 24 de febrer, sobre temes relatius a: medi ambient, igualtat, salut i serveis públics.
De fet, va ser un ple insòlit, ja que dels 15 punts que hi havia a l’ordre del dia, tots excepte un, es van aprovar per unanimitat; és a dir, tots els vots van ser afirmatius.
Les propostes presentades pels comuns van ser: de suport als actes i reivindicacions del dia 8 de març en què es commemora el Dia de la Dona, i en especial, suport a la vaga feminista que tindrà lloc aquest dia. Una moció de limitació dels salons de joc i apostes, la seva publicitat i de reforç de la prevenció de ludopaties, com a problema de salut. En tercer lloc, una moció de suport al sistema de dipòsit, reutilització i retorn d’envasos, adoptant la idea d’economia circular en benefici del medi ambient; una proposta per implantar el vot telemàtic de regidors i regidores, en cas de malaltia prolongada o de maternitat/paternitat. Finalment, a iniciativa de la Plataforma en Defensa de la Salut pública al Baix Vallès, una proposta per a mantenir els terrenys del costat de l’hospital, per a instal•lació d’equipaments públics.
Volem destacar aquesta última proposta, ja que s’han produït dos elements importants: el primer, arribar a un consens en el redactat del text per part de totes les forces polítiques i l’entitat, el segon, poder portar el debat al plenari, per poder-ho parlar obertament, i adoptar públicament aquest compromís per part de tot el consistori: destinar els terrenys – on finalment no es van fer els nous jutjats-, per a equipaments públics sanitaris, socials o hospitalaris.
L’objectiu ara, és que aquestes propostes propiciïn canvis i avenços en diferents camps, reportin millores a la vida de les persones, i sobretot que algunes temes guanyin visibilitat.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *