fbpx
16/04/2024
Cultura

MOLLET EN COMÚ VALORA POSITIVAMENT LA FESTA MAJOR D’ENGUANY

Des dels comuns de Mollet volem felicitar explícitament a les Colles i a les entitats de la ciutat que han fet una gran feina per possibilitar una Festa Major ben viva en les difícils condicions de la pandèmia.

Aquest any tornàvem a celebrar la festa Major d’estiu de Mollet en unes condicions difícils i restrictives derivades de la situació de pandèmia global que patim des de fa ja més d’un any. Si ja les condicions de l’any passat van ser molt difícils , aquest 2021 semblava que podríem estar a prop de la normalitat. Per contra, una cinquena onada de la pandèmia ha obligat a més restriccions.

Amb tot s’han celebrat una vuitantena d’activitats i ha destacat la rellevància que la implicació de les Colles ha tingut per tal  que la Festa Major d’enguany s’hagi pogut celebrar. S’han trobat nous formats i espais, s’han adaptat perfectament a les condicions sanitàries, distància, mascaretes, aforaments… i per tot plegat cal parlar d’èxit d’aquesta Festa Major.

Per a Marina Escribano, portaveu dels comuns a Mollet: “una vegada més les Colles i les entitats han demostrat que poden ser el cor de la vida de la ciutat. És justament aquesta feina de les persones, la seva implicació, la que fa possible que Mollet funcioni i tingui personalitat pròpia. Cal felicitar a Colles i Entitats”.

Finalment, no volem obviar algun clarobscur dels dies de Festa Major. A la part més polèmica potser aquest any s’han notat una mica més alguns actes incívics (sorolls, baralles, brutícia,…). És un problema que hem denunciat des de fa temps, Mollet comença a tenir alguns problemes amb el civisme que són preocupants i sobre els quals cal actuar des de tots els vessants: seguretat, conscienciació, educació, etc. Malgrat tot, no volem ser alarmistes, cal enfortir la convivència, la tolerància, etc. Cal que viure i gaudir de la ciutat (i de l’oci, la cultura i la festa) sigui compatible amb la convivència. I sempre amb civisme.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *