fbpx
19/06/2024
Mollet En ComúPolitica

Crònica del Ple de Març de 2021

Com cada mes , la nostra portaveu Marina Escribano, posa al seu Facebook una petita crònica informal de com ha anat el Ple Municipal del mes amb un resum dels punts tractats, preguntes fetes per Mollet en Comú i els resultats de les votacions.. el podeu veure a
https://www.facebook.com/marina.maspons/posts/10158958412906638


Som-hi, Ple de MARÇ! Us passo, as usual, el resum de les votacions, i les preguntes que vam fer Mollet en Comú, i les respostes. Per a qui li pugui interessar.

Aquest Ple, telemàtic, va destacar per la PART ECONÒMICA: l’ajuntament tanca el 2020 amb un romanent negatiu de 400.000 – l’any passat va tancar amb -3 milions, i va haver de demanar un crèdit- ; aquest cop per compensar-lo tira del Fons de contingència que hi ha al pressupost, de més de 300.000 euros. És a dir, aquests diners queden com a no disponibles.

I tb destacar el punt sobre el BINGO/CASA D’APOSTES que es vol obrir a Mollet. Però com que no totes les propostes ens les deixen votar, aquesta va passar com a prec. Que ve a ser: pots “rogar” y ya si eso… De vegades els precs s’ignoren soberanament, o bé hi ha debat calentito, com va ser el cas. El cas és que des de l’equip de govern – en concret PSC, altres estaven més aviat callats- es va fer un atac important davant la proposta. Adjectius recorrents com demagogs, etc.

Vull aprofitar aquest post per reiterar que en cap cas jo personalment o la nostra formació ha dit que es pogués denegar la llicència. Ho repeteixo, si compleix s’ha de donar. Però joder, fins arribar aquí… què s’ha fet? i segona cosa: va haver-hi més atac contra qui va fer la proposta (mollet en comú), que contra la idea mateixa de les cases d’apostes. I segur que hi ha disparitats d’opinions, però la nostra, i la meva és que un bingo/sala d’apostes és una molt mala notícia – fan negoci amb les necessitats i misèries econòmiques i socials de la gent. La resta, algunes preguntes interessants. I recordeu, que el ple ES POT SEGUIR en directe per youtube, o bé veure’l després gravat! I les actes per escrit tb estan a la web.

Poso enllaç: (ojo, a baix de tot molt petitó posa consultar documents sonors del ple )https://seuelectronica.molletvalles.cat/index.php…

També podeu veure el ple sencer a :
https://www.youtube.com/watch?v=p_hYFAgjUJY


Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *