fbpx
12/07/2024
FeminismeMollet En Comú

MOLLET EN COMÚ FARÀ PROPOSTES AL PLE AMB MOTIU DEL 8M

Al proper ple de dilluns 22 de Febrer, Mollet en Comú, amb motiu del Dia Internacional de la Dona,  farà precs demanant més actuacions per assolir  la igualtat efectiva.

Amb motiu del 8 de març,  Dia Internacional de la Dona, i com cada any, Mollet en Comú portarà al ple municipal reivindicacions feministes. El Grup Municipal de Mollet en Comú ha presentat al registre municipal una moció amb la que commemorar el 8M. Amb tot, l’informe de la secretaria municipal ha indicat, com en altres casos, la moció no podria passar al ple com a moció, ja que plantejava qüestions que són potestat del govern municipal. Davant d’aquesta situació, Mollet en Comú ha plantejat en junta de portaveus que el text general de la moció sigui considerada una aportació per a una declaració institucional que farà la Junta de Portaveus amb aportacions de tots els grups i recollint texts de les associacions municipalistes i les diputacions de Catalunya.

Aquells punts de la moció que no han estat recollits com a moció seran plantejats com a precs al ple. En concret, Mollet en Comú reclama al govern municipal que impulsi un IV Pla d’Igualtat de Gènere posant especial atenció en l’impacte de la pandèmia en les dones de la ciutat. També es demana Crear un grup de treball municipal que incorpori membres d’associacions feministes, que tingui com a objectiu implantar mesures i eines per a fer de Mollet una ciutat més segura, més xarxa de serveis de suport a la dona, i recursos específics en tema urbanístic, educatiu, de salut, etc.

Per últim Mollet en Comú també demana que l’Ajuntament visibilitzi el seu suport a la causa feminista penjant una bandera feminista a la façana de l’ajuntament.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *