fbpx
22/05/2024
Món del TreballPolitica

MOLLET EN COMÚ EXIGEIX AL GOVERN DE LA GENERALITAT EL RETORN DE LES PAGUES EXTRES

El passat dimecres 31 d’octubre el govern anunciava a través del seu Conseller Sr. Jordi Puigneró i Ferrer la devolució de les pagues del 2013 i 2014 sostretes als empleats públics, entre els quals estan els i les docents de Catalunya. La sorpresa majúscula ve quan es comunica que aquest pagament es farà poc a poc fins al 2026.

Des de Mollet en Comú volem denunciar aquest anunci que representa un autèntic despropòsit i un menyspreu als treballadors i treballadores públics. Cal recordar que som l’única Comunitat Autònoma que no ha tornat encara les pagues els seus empleats i empleades.

A més cal dir que aquest anunci incompleix l’acord aprovat al Parlament de Catalunya el dia 9 d’octubre de 2018 en el que s’aprovava la calendarització del retorn de les dues pagues extraordinàries dels anys 2013 i 2014, de manera que la del 2013 s’hagi reemborsat completament al llarg de l’any 2019 i la paga del 2014 al llarg del 2020. Així com fer efectiva la devolució del 10% de la paga de 2013 abans d’acabar l’any, tal i com ja es va comprometre el govern.

És per tot això que des de Mollet en Comú exigim al govern la devolució de les pagues extres d’una manera immediata i respectar l’acord aprovat al Parlament de Catalunya.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *