fbpx
23/06/2024
Educació

Mollet en Comú dona suport a la vaga del sector educatiu, convocada pels dies 25 i 26 de gener

La vaga ve motivada per la manca de diàleg i d’acord amb el Departament, i vol reivindicar la situació precària que viu l’educació pública a Catalunya i les condicions laborals d’alguns col·lectius del sector.  

Des de Mollet en Comú es recolza plenament la vaga convocada pel sector educatiu. L’evident i palpable situació de l’educació pública a Catalunya és greu i cal afrontar-la amb diàleg, mesures i recursos.

La defensa dels serveis públics és bandera dels comuns, amb especial èmfasi pel que fa a la sanitat i l’educació, i en relació a la situació que es viu al sector de l’educació, es considera que no pot continuar més temps en aquesta situació de mínims. I es coincideix plenament amb les reivindicacions d’una educació pública i de qualitat. Així mateix, s’assenyala que no s’han revertit les retallades fetes, i per això el pressupost ha d’incloure mesures i recursos per a fer-hi front.

Per a la portaveu de la formació, Marina Escribano Maspons, “quan es parla d’educació pública no hi ha discussió, si volem un sistema públics fort, que doni oportunitats a tothom per igual, sense distinció d’ingressos i status, hem d’invertir-hi. I fer-ho de debò, no les molles que quedin”. I afegeix, “cal revertir les retallades per una banda, i incrementar recursos de professionals, econòmics i de tot tipus a l’educació pública, que hauria de ser la de tothom”.

Per a Mollet en Comú, la defensa de l’educació pública és la defensa d’un model de societat igualitari, d’oportunitats de progrés per a tothom, de no discriminació i de justícia social.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *