fbpx
19/06/2024
Catalunya en ComúPolitica

Es presenta el projecte d’unitat Mollet en Comú Podem per a les eleccions municipals

L’acte serà el proper divendres dia 3 de febrer a les 18:30h al Casal Cultural i comptarà amb la presència de Jessica Albiach, presidenta del Grup Parlamentari En Comú Podem i de Conchi Abellán, coordinadora de Podem Catalunya, així com de la candidata a l’Alcaldia, Marina Escribano Maspons.

Després que s’arribés a un acord entre les formacions de Catalunya en Comú i Podem Catalunya per concórrer plegats a les eleccions municipals de maig de 2023, i que s’anunciés que també a Mollet s’ha arribat a un acord per a que així sigui, aquest proper divendres es farà la presentació pública d’aquest projecte unitari d’En Comú Podem a la nostra ciutat.

Des de Mollet en Comú es vol ressaltar la importància d’haver assolit aquest espai unitari de cara a les eleccions, per tal d’aglutinar forces i també suports. Ratifiquem un cop més, el nostre compromís amb la voluntat de sumar forces des de l’esquerra per guanyar i transformar la nostra ciutat.

L’acte comptarà amb la presència de les màximes dirigents a nivell nacional de les dues formacions, amb la voluntat de mostrar el recolzament i l’aposta per aquesta confluència a la nostra ciutat, així com donar suport a Marina Escribano Maspons com a candidata a l’alcaldia de Mollet en Comú Podem.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *