fbpx
12/07/2024
Mollet En ComúPolitica

MOLLET EN COMÚ CONTINUARÀ TREBALLANT PER FER UN MOLLET MILLOR

Davant el pacte de govern Monràs-Buzón Mollet en Comú reafirma la seva aposta per fer possible un canvi.


Les Eleccions Municipals de 2015, ens vam presentar com a Canviem Mollet, amb l’objectiu de plantejar a la ciutat una nova alternativa de govern, una nova forma d’entendre la política i una nova manera de fer les coses. En definitiva, es pretenia ser una alternativa al PSC que portava molts anys al govern de la ciutat i que enteníem era un model caducat, sense idees, opac i pràctiques clientelars. Els resultats electorals va donar un empat amb el PSC, però van guanyar per pocs vots.


Aquesta alternativa, no ha pogut mantenir-se en les eleccions de 2019, perquè els 3 regidors de Podem van decidir trencar la disciplina de la majoria del grup municipal i no van acceptar la legitimitat de l’assemblea que era l’òrgan sobirà, en el posicionament del Grup municipal en la votació dels pressupostos municipals per a 2019.

Posteriorment van marxar del grup de Canviem i constituir de forma irregular un grup propi de Podem amb la col·laboració del PSC i el seu alcalde, tot i l’informe desfavorable de la secretària de l’Ajuntament: Informe que després s’ha vist corroborat amb els informes de la Junta Electoral Central, Junta Provincial i la Junta de Granollers en el procés de les eleccions municipals de maig de 2019.

Aquesta setmana, s’ha donat a conèixer l’acord de govern entre el PSC i els dos regidors de Podem, sorgits de les darreres eleccions. Aquest anunci, s’ha presentat com si fos fruit del treball d’aquestes darreres setmanes, quan és molt clar que és un acord tancat des del moment en què trenquen el grup de Canviem i es facilita de forma irregular la possibilitat de tenir un grup propi amb les retribucions econòmiques que va comportar

Doncs ara, aquí estem. Un govern PSC-PODEM, que pensem serà un govern de continuisme, i que de moment ha comportat més restriccions en la participació dels grups de l’oposició, de les entitats i de la ciutadania en general. Nosaltres, MOLLET EN COMÚ, continuem en el nostre compromís de canvi a la ciutat i ens reafirmem com a una organització àmplia, plural, democràtica i participativa, que treballarà cercant la participació de la gent, per a servir els interessos i aspiracions de la majoria de la gent de la nostra ciutat.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *