fbpx
23/06/2024
Mobilitat i Territori

MOLLET EN COMÚ CELEBRA L’ANUNCI DE L’INICI DE LES OBRES DE MILLORES A L’ESTACIÓ DE MOLLET-SANT FOST

Tot i els retards, l’inici de les obres són una fita després de molt de temps de reivindicar-les des de partits i entitats de la ciutat

Davant l’anunci de Renfe sobre la licitació d’obres per a fer de l’estació de Mollet Sant Fost accessible, Mollet en Comú manifesta la seva satisfacció a pesar que s’ha retardat molt per la fallida de l’anterior projecte i l’empresa concessionària COMSA. SA.

Aquesta actuació és molt necessària i urgent per a tothom. Especialment per a les persones amb mobilitat reduïda que amb aquestes obres d’accessibilitat faran efectiu un dret que els pertoca.

Cal recordar que aquesta és una reivindicació que fa molts anys que reclamen diferents entitats socials, partits polítics de Mollet i el gruix de la societat civil molletana. Cal destacar, per exemple, a la Plataforma en Defensa de la Sanitat Pública del Baix Vallès i a Adimo, que amb les seves reclamacions han aconseguit que es pugui creuar el pas habilitat amb personal de seguretat mentre duri les  obres.

D’altra banda, lamentem que en tot el procés no hi ha hagut la suficient informació i diàleg tant amb els partits de l’ajuntament com amb les entitats de la ciutat interessades. Qüestió que hauria facilitat una major participació i més aportacions des de diferents visions.

Amb tot,  desitgem que les  obres comencin com més aviat millor i puguem gaudir d’una estació més accessible per a tots i totes.

 Finalment volem demanar a Renfe que l’actual pas subterrani sigui cedit a l’ajuntament de Mollet i/o Adif/Renfe projecti un pas nou subterrani accessible per persones amb mobilitat reduïda per  a connectar amb el polígon de Can Prat i Sant Fost/Martorelles

Sectorial de salut i benestar social de Mollet en Comú

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *