fbpx
19/06/2024
Mollet En ComúPolitica

MOLLET EN COMÚ CELEBRA AQUEST DIUMENGE EL TRADICIONAL ACTE D’HOMENATGE A LA REPÚBLICA

L’acte es celebrarà a les 12h a la Plaça de la República de Mollet i comptarà amb lectura de poemes i manifest, música en directe, ofrena floral i vermut.

A les 11:30h partirà des dels 4 Bancs un cercavila per animar a la ciutadania a participar-hi.

Amb motiu de la commemoració del 88è aniversari de la proclamació de la II República, Mollet en Comú organitzarà el proper diumenge 14 d’abril el tradicional acte d’homenatge i commemoració d’aquesta efemèride, mostrant una vegada més el seu compromís amb els valors republicans.

L’acte tindrà lloc a les 12 hores a la Plaça de la República i seguint la línia d’anys anteriors, comptarà amb un format consistent en la lectura de poemes relacionats amb el sentiment republicà a càrrec de diverses persones vinculades al món de la cultura, amenitzada amb l’actuació musical de l’artista Sergi Botswanas. Tot seguit, es farà la lectura del manifest republicà. L’acte conclourà amb els himnes dels Segadors i el de República (Himne de Riego), l’ofrena floral a la placa republicana de la plaça i, per últim, un vermut republicà per al gaudi de totes les persones assistents.

Prèviament, a les 11:30 hores a la zona dels Quatre Bancs, es durà a terme un cercavila on totes les persones concentrades animaran a la ciutadania a sumar-s’hi i anar cap a la Plaça de la República per tal d’assistir a l’acte.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *