fbpx
23/06/2024
Educació

Mollet en Comú al costat de l’Escola Can Vila

Mollet en Comú reclama una solució a la problemàtica de l’Escola Can Vila i dona suport a les reivindicacions de la comunitat educativa davant una situació insostenible a la que s’ha arribat després d’anys de manca de manteniment i inversions.

Al punt de preguntes del Ple Municipal de dilluns passat, Marina Escribano, portaveu de Mollet en Comú es feia resò, a partir d’informacions de familiars d’usuaris, de la greu situació que patia l’Escola Can Vila. Una situació a la que s’ha arribat després d’anys de manca d’unes inversions més que previsibles per part de les administracions implicades.

Davant les noticies aparegudes en relació a la problemàtica que s’està donant a l’escola d’Educació Especial Can Vila de Mollet, amb el tancament de dos mòduls de l’escola el proper 1 de juliol que deixen sense espai a 70 alumnes, i davant la negativa per part del Departament d’Educació de reposar aquests mòduls, Mollet en Comú vol manifestar el seu rebuig frontal a aquesta decisió i donar tot el suport a la comunitat educativa de Can Vila així com a l’Ajuntament de la nostra ciutat.

Amb una carta conjunta que han enviat al mateix conseller d’Educació mostren la seva “preocupació per la gravetat de la situació” que pateix el centre. Ambdues parts li demanen al conseller que assumeixi les seves competències obligatòries d’escolarització també amb aquests nens i nenes (de 3 a 21 anys) d’educació especial i que assumeixi les seves obligacions d’inversió en el centres d’educació públics.

Des de Mollet en Comú comparteixen aquesta demanda i insten  al Conseller Gonzalez Cambray que assumeixi les seves responsabilitats i deixi de tirar pilotes fora amb un tema tant important com el que ens ocupa.

Cal denunciar la manca de sensibilitat per part del Departament a l’hora d’assumir una problemàtica que els competeix i exigir buscar una solució ràpida per tal que el dia 5 de setembre els i les alumnes de l’escola puguin tenir unes aules en les millors condicions.

Des dels comuns s’estarà atents a totes les accions que es puguin promoure des de l’escola, donant tot el recolzament per tal que el més aviat possible, es doni una solució a un problema tant greu com és deixar sense espais a alumnes de l’escola d’Educació Especial de Can Vila de Mollet.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *