fbpx
16/04/2024
Mollet En ComúPolitica

Mollet en Comú reclama l’agenda compartida per a coordinar activitats i espais per les entitats

A partir de la moció, que finalment es va presentar com a prec, demanant més suport a entitats i associacions, Mollet en Comú va reclamar al torn de precs i preguntes del passat ple municipal la posada en marxa d’una agenda compartida per coordinar activitats i espais per les entitats.

L’agenda compartida és una antiga reivindicació de l’espai dels comuns a Mollet. Es tractaria d’un espai web d’accés públic que permetés a les entitats de la ciutat conèixer les activitats del conjunt d’associacions especialment pel que fa a l’ocupació d’equipaments públics. Això facilitaria l’organització d’activitats i oferiria transparència i diversitat pel que fa a l’ús dels espais municipals.

Aquesta reclamació ja va formar part del conjunt de propostes que va fer Canviem Mollet a finals del 2018 de cara als pressupostos del 2019. I tot que al seu moment l’equip de govern va acceptar-la dient que seria fàcil d’aconseguir i que justament estaven treballant en aquest tema encara no s’ha fet realitat. Des de llavors, any rere any, Mollet en Comú ha estat incorporant aquesta proposta a les seves reclamacions de cara a col·laborar en l’aprovació dels pressupostos municipals.

Finalment, 4 anys després, al ple de dilluns 27 de juny la regidora Merçé Perez contestava a la pregunta de la portaveu Marina Escribano, portaveu de Mollet en Comú, dient que era qüestió d’un mes que aquesta agenda compartida superés tots els entrebancs tècnics que havia patit i fos una realitat.

Des de Mollet en Comú es valorar molt positivament aquesta resposta de la regidora i es confia que finalment aquesta agenda compartida, llargament reivindicada, sigui, a les setmanes vinents, una nova eina al servei de les entitats i la ciutadania que facilita i millori la vida associativa de Mollet i apropi als veïns i veïnes de Mollet a unes activitats i a l’ús d’uns equipaments que són fonamentalment de tots i totes.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *