fbpx
12/07/2024
CulturaEducació

EL DIPUTAT D’EN COMÚ PODEM JOAN MENA PRESENTARÀ EL SEU ÚLTIM LLIBRE AL CASAL CULTURAL DE MOLLET

El proper dimarts 19 d’Abril  a les 18:30, el Casal Cultural de Mollet acollirà la presentació del llibre “No parlaràs mai un bon català” del diputat Joan Mena en un acte organitzat per l’editorial del llibre, EUMO Editorial.

Des de fa uns mesos, Joan Mena està presentat el seu llibre “No parlaràs mai un bon català” (Eumo Editorial) que porta el significatiu  subtítol “les mentides sobre la immersió lingüística” per tota Catalunya, Espanya i també als mitjans de comunicació. L’aparició del llibre ha coincidit amb la nova polèmica sobre la immersió lingüística, la sentència judicial que obliga a un 25% mínim de castellà i “l’acord sobre la llengua” que van signar fa uns dies ERC, Junts, En Comú Podem i el PSC. En definitiva, el llibre és una reflexió més que oportuna sobre la situació de la llengua catalana a l’educació i a la societat catalana.

Joan Mena (Sabadell, 1975), diputat al congrés dels diputats per En Comú Podem i portaveu de Catalunya en Comú explica la seva experiència personal com a fill d’una família d’emigrants que va arribar a Catalunya com tantes altres per conformar una nova societat catalana diversa i plural i que tenia en l’aprenentatge del català, després immersió llinguistica, una oportunitat de cohesió social i de millora socioeconòmica per tothom. De fet, Joan Mena, més enllà de la seva activitat política, és llicenciat en filologia hispànica per l’UAB i professionalment professor interí de llengua i literatura castellana a un institut de Sabadell.

A l’acte en forma de debat l’acompanyarà el regidor de Mollet en Comú, Gabriel Espinosa, professor en actiu i responsable del grup de treball d’educació de Mollet en Comú. Presentarà i moderarà aquest debat la portaveu de Mollet en Comú, Marina Escribano.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *