fbpx
19/06/2024
Mollet En Comú

MOLLET EN COMÚ CELEBRA ASSEMBLEA ORGANITZATIVA

Després que el Grup Motor es constituís fa unes setmanes, el següent pas ha estat decidir quina és l’organització: àrees i responsabilitats, i així poder començar a treballar

Ahir dimarts, al centre cultural La Marineta, va tenir lloc l’Assemblea oberta de Mollet en Comú, on es decidia amb quina organització dotar-se, i quines persones es responsabilitzaven de coordinar cada àrea o funció.

La formació destaca que l’organització vol ser molt horitzontal i transversal, amb molta comunicació entre els diferents àmbits, i on tothom tingui cabuda i un espai de participació.

Mantenint que l’Assemblea, sobirana i participativa és l’espai per les decisions col·lectives, sorgint del Grup Motor, un equip de coordinació, amb les responsabilitats de: Coordinació, Organització, Finances i Feminismes, que són compartides a totes les confluències dels comuns a pobles i ciutats del territori, i a més, es creen els àmbits de Portaveu, Comunicació, Joves i d’Espais Sectorials.

L’Assemblea també va validar la idea de 3 grans àmbits: Espais sectorials, on es troben les diferents temàtiques com Medi Ambient, Educació, Sanitat, Món del Treball, Habitatge, entre d’altres. Un altre és l’Àrea Institucional, i finalment l’àmbit de Dinamització Social, on es busca treballar per dinamitzar el Comú portes endins de les persones inscrites i col·laboradores, i de cara enfora al conjunt de la ciutadania.

També va haver-hi temps pel debat, amb una dinàmica de treball en grups, que va fomentar la participació al voltant de diverses qüestions, sobre les que les diferents persones participants van poder reflexionar i aportar propostes ben concretes. Aquests debats, organitzats en 3 grups, van girar al voltant de l’elaboració del programa, de la comunicació i difusió, i del treball per la vessant feminista en el si de l’organització.

Les conclusions, explicades pels relators de cadascun dels grups, s’incorporen com a idees i material per a continuar treballant, amb la mirada posada a les municipals del maig de 2019.

Des de Mollet en Comú es valora positivament l’Assemblea, perquè definir l’organització vol dir avançar i tenir l’estructura necessària per fer realitat idees i treballar per Mollet, i també satisfets per la participació activa que va tenir la gent que va acostar-se a l’Assemblea.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *