fbpx
12/07/2024
Mollet En ComúPensionistesSanitat

LA REIVINDICACIÓ D’UNA RESIDÈNCIA PÚBLICA PER A LA GENT GRAN A MOLLET, ARRIBARÀ AL PARLAMENT, EN RELACIÓ AL DESTÍ DELS TERRENYS DE L’INCASOL SITUATS A L’HOSPITAL


Avui mateix, el grup parlamentari de Catalunya en Comú Podem ha registrat un seguit de preguntes per saber quins usos estan previstos per a aquests terrenys, i fent-se ressò de la demanda de la societat civil que reclama una residència pública o bé un CUAP (Centre d’Urgències d’Atenció Primària)

Les preguntes presentades a la Mesa del Parlament van en el sentit que L’INCASOL és propietari dels terrenys a Mollet del Vallès, cedits per l’ajuntament, on es van començar a construir els jutjats de la ciutat, però que finalment han estat emplaçats en un altre lloc de la ciutat.

Es fa ressò que des de la societat civil i l’ajuntament de Mollet es reclama que aquests terrenys es dediquin o bé a un Centre d’Urgències d’Atenció Primària o a una residència de la gent gran, atesa la manca d’oferta pública de places de la gent gran a Mollet del Vallès i a la zona del Baix Vallès en general.

Recordem que des de Mollet en comú fa temps venim reivindicant la necessitat de places públiques per a gent gran a Mollet, amb una campanya que va aconseguir gairebé 2000 signatures, i una moció al Ple que va ser aprovada per unanimitat. Per tant doncs, tot el consistori es va mostrar favorable a la reivindicació de més places públiques.

Des de Mollet en Comú esperem que aquesta qüestió que es trasllada del món local a l’àmbit nacional, pugui tenir resposta positiva, i puguem avançar per a la millora de la nostra ciutat i les seves necessitats.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *