fbpx
22/06/2024
Mollet En ComúMón del TreballPensionistes

Josep Torrecillas, membre de Mollet en Comú, escollit membre de la permanent del Consejo Estatal de Personas Mayores

L’històric polític molletà ha estat escollit membre d’aquest organisme de l’estat en representació del Consell de la Gent Gran de Catalunya

En Josep Torrecillas, membre de Mollet en Comú, ha estat elegit, el passat 28 de setembre de 2022 ,membre  de la Permanent del Consejo Estatal de Personas Mayores, organisme consultiu que depèn de l’IMSERSO inscrit al Ministeri de Drets Socials del Govern d’Espanya.

Va ser l’Executiva del Consell de la Gent Gran de Catalunya l’organisme que va elegir Torrecillas perquè representes a Catalunya en el Consejo Estatal de Personas Mayores. Cal dir que la seva presència en l’Executiva del Consell de la Gent Gran de Catalunya és en representació de la Federació de Pensionistes i Jubilats de CCOO.

Torrecillas, en la reunió del Consejo Estatal de Personas Mayores, va intervenir destacant que “actualment la població de majors de 65 anys a l’Estat espanyol representa més del 20% i que el 2050 aquesta xifra serà encara més gran i per això cal que les administracions davant d’una societat cada vegada més envellida facin polítiques coordinades per a la gent gran i que aquestes millores també han de servir per a les generacions que també es faran grans”.

Per a Mollet en Comú és una satisfacció que el company Josep Torrecillas continuï activament la seva lluita política a tots els nivells. Aquest nomenament és la prova que les seves aportacions continuen sent valuoses i rigoroses. Cal recordar que Torrecillas forma part de la història viva de l’esquerra catalana i molletana. Han estat molts anys vinculats a les direccions nacionals del PSUC, ICV i ara Catalunya en Comú, també molts anys regidor a Mollet i, ara, col·laborant a l’executiva de Mollet en Comú i ales seves sectorials d’economia, ocupació i gent gran.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *