fbpx
12/07/2024
Mollet En Comú

MOLLET EN COMÚ DEMANA MEDIACIÓ DE L’AJUNTAMENT AMB L’EMPRESA DE NETEJA RANCOM, PER L’ACOMIADAMENT D’UNA TREBALLADORA

Mollet En Comú considera que la mesura de l’acomiadament, malgrat està prevista, és totalment injusta i desproporcionada i demana a l’ajuntament que faci una mediació amb l’empresa per trobar una solució diferent.

Fa unes setmanes es coneixia l’acomiadament d’una treballadora de l’empresa Rancom, per haver concedit una entrevista al canal de televisió Vallès Visió, durant la seva jornada de treball, en una escola de la ciutat.

L’empresa, en considerar-ho falta molt greu, per la situació d’emergència sanitària, va acomiadar-la.

Considerant que el servei de neteja prestat per aquesta empresa és de titularitat municipal, que la escola on va passar és un equipament municipal i considerant també que l’entrevista va ser gravada i emesa per Vallès Visió, mitjà de comunicació del que l’ajuntament de Mollet en forma part, des de Mollet En Comú es considera que l’Ajuntament hauria de mediar entre l’empresa i la treballadora per tal de trobar una solució que no passi per l’acomiadament.

Considerem que l’Ajuntament ha de vetllar pels treballadors i treballadores que treballen als equipaments de la nostra ciutat, ja sigui de forma directa o a través d’una empresa externa. I així, estudiar altres vies davant d’aquesta situació, que no passin per l’acomiadament, mesura que es considera desproporcionada.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *