fbpx
23/06/2024
Fet Nacional

11 de setembre: una Diada pel diàleg, la democràcia i polítiques al servei de les persones

En una Diada nacional marcada lamentablement per moments convulsos a casa nostra: l’enfrontament i la divisió, per la incomprensible i gens facilitadora situació de presó preventiva de líders polítics i socials de Catalunya, i per l’estancament polític, Mollet en Comú reivindica diàleg, democràcia i polítiques al servei de les persones.  

Un DIÀLEG per tornar a la bona i pacífica convivència que ha caracteritzat Catalunya, i per fer projectes que pensin en el conjunt dels catalans i catalanes.

Més DEMOCRÀCIA, per afrontar la lluita de mantenir, garantir i encara conquerir, drets civils i socials, juntament amb la reivindicació dels drets nacionals.

Vivim en un moment de paràlisi política, que fa més urgent tirar endavant POLÍTIQUES AL SERVEI DE LES PERSONES, que millorin el seu dia a dia i el seu futur. Cal que ens posem de forma immediata a treballar pels serveis públics i fer front a les (encara) devastadores conseqüències de la crisi econòmica: habitatge, pobresa energètica, atur, pobresa infantil, etc. És primordial revertir les retallades en sanitat i educació, i cal abordar la lluita contra la violència masclista i la lgtbifòbia.

Volem diàleg, consensos mínims, respecte, tolerància, diversitat, democràcia, unes normes de joc sense amenaces ni desafiaments, sense unilateralitats i tampoc imposicions ni autoritarismes.

Catalunya ha de ser el que els seus ciutadans i ciutadanes decideixin, però sobretot ha de ser una terra d’acollida, de pau, de respecte i convivència i on tothom pugui tenir una vida digna i d’oportunitats.

Mollet en Comú posa tot el seu capital humà al servei de Mollet i de Catalunya per fer-ho possible.

PDF del Manifest: 180908-11s

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *