fbpx
16/04/2024
Catalunya en ComúPolitica

Els Comuns del Vallès Oriental celebren la 1ª Assemblea, exhibint unitat i projecte de futur

De forma telemàtica, més de 80 persones s’han reunit per a aprovar les línies estratègiques d’actuació del partit i una resolució a favor de la sanitat pública

Catalunya en Comú del Vallès Oriental ha convocat a més de 80 inscrits i inscrites aquest dissabte a la 1ª assemblea comarcal de la formació. Aquesta assemblea, que s’ha hagut de celebrar de forma telemàtica, ha servit per a aprovar dos documents d’estratègia política (amb el 95% de vots favorables) i diverses resolucions a favor de la sanitat pública (93%), per a posar en valor la tasca del govern de coalició de l’Estat (unanimitat) i per a la creació dels consells locals de la gent gran (96%).

Els debats, que s’han produït mitjançant missatges de text, vídeos i missatges d’àudio, han comptat amb una alta participació i s’han rebut moltes aportacions que han estat incorporades als documents definitius.

Després de dos anys de vida, els Comuns han iniciat amb força la seva nova etapa com a organització integrada i consolidada, i han exhibit musculatura organitzativa, cohesió interna i un projecte polític que mira més enllà de les properes eleccions catalanes.

L’assemblea s’ha iniciat amb un record, des de la Mesa presidida per Jordi Manils i Natalia Segura , per a totes les treballadores essencials que s’han deixat la pell durant tots aquests mesos i un homenatge per a les víctimes de la pàndemia, que han volgut personalitzar en la figura de la militant i activista granollerina Conchi Caruda, que va traspassar el passat mes de maig.

A la cloenda de l’assemblea hi han participat els portaveus comarcals, Mireia Marín i Jose Montero , la secretària d’Organització de Catalunya en Comú, Agnès Petit , i la Diputada al Congrés d’En Comú Podem, Aina Vidal .

Petit ha destacat l’èxit de l’assemblea, malgrat les condicions adverses, i ha felicitat la vitalitat, el dinamisme i la força de l’organització vallesana dels comuns.

La diputada Aina Vidal, en un discurs més polític, ha reclamat no abaixar la guàrdia davant l’extrema dreta i seguir lluitant perquè tothom tingui una feina digna i uns serveis públics de qualitat i per no deixar ningú enrere.

Els portaveus Montero i Marín, han posat èmfasi en la bona feina que estan fent les agrupacions dels Comuns arreu de la comarca, des dels governs, des de l’oposició i des del carrer donant suport a totes les lluites socials, ambientals o laborals, i han instat la gent treballadora del Vallès Oriental a prendre partit en defensa del seu patrimoni més preuat; els serveis públics.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *