fbpx
19/06/2024
Mollet En ComúPoliticaSanitat

Aquest 14 d’abril, Salut i República

Enguany, desgraciadament no es podrà celebrar el 14 d’abril com tots els anys hem vingut fent per la situació d’alarma sanitària generada per la pandèmia del Covid-19.

Des de Mollet en Comú creiem que en aquests dies de confinament es més necessari que mai reivindicar els valors republicans de fraternitat, solidaritat i igualtat.

Enguany, volem dedicar aquesta conmemoració i fer un reconeixement a tots i totes els i les treballadors i treballadores sanitàries, que estan combatent la pandèmia en primera línia en la sanitat pública, arriscant fins i tot la seva pròpia salut malgrat les manques i retallades que hem patit durant anys per part de les polítiques neoliberals dutes a terme per diferents governs, les quals hem vingut denunciant els moviments socials, sindicals i alguns partits polítics com el nostre.

Així mateix, volem fer arribar el nostre condol i sentiment a les famílies que han perdut a un ésser estimat o estan en aquests moments combatent la malaltia.

D’igual manera, volem recordar i fer un reconeixement a la resta de treballadors i treballadores* que fan possible el funcionament i cura de la societat.

Aquest 14 d’abril, 89è aniversari de la Segona República, la continuarem celebrant, tot i que no com ens agradaria en actes presencials de record i lluita per una societat més justa i més solidària

Aspirem a la proclamació de la Tercera República per esdevenir una societat que tingui com a principals prioritats la llibertat, la solidaritat i la fraternitat.

Des de la nostra organització defensora d’una sanitat pública molt millor, continuem defensant els nostres valors republicans.

Per tot això, aquest 14 d’abril demanem a l’ajuntament de Mollet i a la ciutadania que es col·loquin banderes republicanes en finestres, balcons i màstils oficials no només en commemoració de la República sino també en senyal de respecte i fraternitat amb les víctimes del Covid-19 

Com sempre, us desitgem un 14 d’abril amb més sentit que mai.

SALUT I REPÚBLICA.

NI VIRUS NI CORONA.

Mollet en Comú

Mollet del Vallès 14 d’abril 2020

Aquí us deixem la versió en PDF:

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *