fbpx
12/07/2024
Feminisme

MOLLET EN COMÚ S’ADHEREIX A LA CONVOCATÒRIA DE DENÚNCIA I REBUIG ALS CRIMS MASCLISTES

Davant els crims masclistes de les darreres 24 hores, que han tret la vida a dones i a criatures, davant la manca de mesures per eradicar aquest mal de la nostra societat, diem prou i diem que ens volem vives.

Mollet En Comú s’afegeix a la convocatòria d’avui dimecres a les 18.30h davant l’Ajuntament (Plaça Major, 1), per fer sentir la veu dels i les que exigim que això acabi, que cap dona més sigui víctima de la violència masclista. No podem quedar-nos aturades ni aturats.

Rebutgem qualsevol tipus de violència contra les dones. Malauradament, aquesta s’ha instal·lat en un sistema que no actua ni posa mitjans perquè la situació canviï. Els darrers casos de violacions i assassinats són un drama que s’ha d’aturar, i la indefensió de les dones davant aquesta trista realitat i davant un poder judicial que tampoc sembla reconèixer ni estar a l’alçada de la magnitud de la problemàtica.

Des de Mollet també volem sumar per impulsar mesures a nivell local, i exigir mesures a nivell general:

Per això, defensem que en primer lloc és urgent invertir de debò en educació. Un marc educatiu que incorpori, de forma global i integral: educació en valors, drets, igualtat, educació sexual. Educar en igualtat és la base, per superar estereotips de gènere, construir relacions lliures i igualitàries i eradicar la violència masclista. I en segon lloc, executar el Pacte d’Estat Contra la Violència de Gènere, que tot i ser de mínims, no s’ha desenvolupat.

#EnsVolemVives  #NiUnaMenys

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *