fbpx
18/07/2024
EconomiaMollet En ComúPolitica

Una oposició amb propostes

Enviem aquest article uns dies abans d’uns dels  plens municipals més important de l’any: el que ha d’aprovar els pressupostos de Mollet. Com cada any l’equip de govern s’ha posat en contacte amb els grups de l’oposició amb pocs dies d’antelació i per explicar uns números ja molt tancats.

Amb tot, la gent de Mollet en Comú anàvem treballant tot un seguit de propostes per presentar al govern. En grups de treball temàtics i per barris hem diagnosticat l’estat de Mollet i hem actualitzat les nostres reivindicacions pels pressupostos.

Aquest any, tot sortint de la greu crisi de la COVID-19, entenem que cal fer una forta aposta per millorar tota una sèrie de greus mancances que va acumulant la ciutat. Ho anem anunciant des de fa mesos: Mollet necessita un Pla de Millora Integral i això és el que ens reclamen els ciutadans. A Mollet, ho diuen els veïns i veïnes, manca neteja, tenim alguns espais públics degradats, hi ha problemes de males olors i de contaminació, etc. Calen recursos municipals per revertir aquesta situació i també cal una aposta decidida pel civisme i la convivència. Ho diem sempre: barri a barri, creant comunitat, veritable orgull de ciutat.

Al document de propostes pels pressupostos que hem fet arribar a l’equip de govern (i que podeu consultar a la nostra web) trobareu més de 100 propostes des de les més generals a les concretes per barris. En aquest breu espai podríem destacar el pacte local pel civisme, la millora de la neteja i el manteniment de la via pública, un pla local d’habitatge amb un parc públic de lloguer, facilitar una nova residència pública, alternatives d’oci juvenil, etc.


Des de Mollet en Comú creiem que fem la nostra feina i la fem amb responsabilitat i amb propostes en positiu. Sabem també, per molt que digui el govern, que moltes de les nostres propostes acaben fent-se realitat, perquè són raonables i són el que Mollet necessita. Som una oposició útil, que influeix, i sigui quin sigui el nostre sentit del vot al ple de pressupostos (això ho decidirem en assemblea pocs dies abans) continuarem lluitant per fer realitat propostes que millorin la vida dels molletans i molletanes.

Aquest article es va publicar al Butlletí Municipal QUATRE CANTONS de Desembre 2021

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *