fbpx
16/04/2024
Mobilitat i TerritoriMollet En Comú

Mollet necessita un Pla de Millora Integral

Els últims mesos (o anys) anem assistint a un constant i progressiu deteriorament de la qualitat urbana de la ciutat. És una sensació que es converteix en alguna cosa més cada vegada que parlant amb algun veí o veïna sorgeixen queixes sobre Mollet. Són percepcions que es confirmen quan passejant pels espais públics cada vegada t’adones de més i més petits (o grans) desperfectes.

Cada vegada és un tema més recurrent que omple converses d’amics i familiars, però també les xarxes socials o fan que veïns emprenyats s’organitzin per tal de queixar-se o demanar solucions. Des de la brutícia al carrer a les males pudors, des de la contaminació a l’incivisme, des de la falta de manteniment d’alguns parcs a voreres en mal estat que provoquen caigudes, des dels problemes de mobilitat a la convivència veïnal…

Per Mollet en Comú les persones, els drets socials, la qualitat dels serveis públics i la justícia social són les principals motivacions de la nostra acció política. Però perquè tot això es sostingui també és necessari un espai públic de qualitat, per gaudir-lo i viure-ho amb l’orgull d’una ciutat neta i endreçada, amb barris on la convivència sigui alegria. On el civisme generi comunitat i solidaritat.

Per això pensem que cal, és urgent, frenar aquest deteriorament de Mollet. Acabem amb l’abandonament de l’espai públic o la permissivitat amb l’incivisme. Cal, contra aquestes problemàtiques repensar la ciutat i les solucions que ara mateix s’estan oferint i que no semblen funcionar. Des dels recursos que es dediquen a la neteja a les mesures contra l’incivisme, des de la revitalització de la vida comunitària als barris a pacificar el trànsit,…

Per això proposarem, aprofitant els pressupostos 2022, un Pla de Millora Integral de Mollet que impliqui a tota la ciutadania per tal d’acabar amb totes aquestes problemàtiques. Perquè volem viure en un Mollet que ens faci sentir veritable orgull de Mollet.

Aquest article va ser publicat al número de Setembre 2021 del butlleti municipal Quatre Cantons

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *