fbpx
22/06/2024
Mollet En Comú

MOLLET EN COMÚ CELEBRA L’ACTE DE PRESENTACIÓ DE LA CANDIDATURA I EL PROGRAMA AQUEST PROPER DIUMENGE AL MERCAT VELL

La candidatura “Gent Comuna” rep el suport del 98,9% dels vots emesos en les primàries pels llocs 2 a 11 de la llista electoral, en les que han participat 89 persones inscrites.

Els passats dies 28 de febrer i 1 de març, Mollet en Comú celebrava les votacions de les seves primàries per escollir les persones que ocuparan els llocs del 2 a l’11 de la candidatura que encapçalarà Marina Escribano a les pròximes eleccions municipals.


a la foto, d’esquerra a dreta: Roser Aguilar, Xavier Huguet, Virginia Feria, Mireia Marin, Maica Hervás, Mari Carmen Moya, Gabriel Espinosa, Francisco Sancho, Maria del Mar Torres, Marina Escribano i Dennis Fernández


Tot i que només s’havia presentat una candidatura, “Gent Comuna” (composada en aquest ordre per Francisco Sancho, Gabriel Espinosa, Mari Carmen  Moya, Mireia Marin, Xavier Huguet, Roser Aguilar, Maria del Mar Torres, Dennis Fernández, Maica Hervás i Virginia Feria), els inscrits i inscrites estaven convocats a mostrar-li el seu suport en unes paperetes amb les quals es podia votar Si, No o en Blanc.


A Mollet el cens final de persones inscrites i validades telemàticament a Catalunya en Comú ha estat de 135 persones i d’aquestes han estat finalment 89 les que s’han exercit el seu dret a vot, el que dóna una participació del 66%. El resultat final de l’escrutini ha estat de 88 vots a favor de la candidatura de “Gent Comuna”, cap vot en contra i un vot en blanc, el que resulta en un aclaparador suport del 98,9%.


La comissió electoral que ha fet el seguiment del procés de primàries destaca en la seva acta d’escrutini que tot aquest procés s’ha seguit amb plena normalitat i sense cap incidència.

Mollet en Comú celebrarà aquest proper diumenge 10 de Març a les 12 hores al Mercat Vell, l’acte de presentació de la candidatura i el programa, el qual comptarà amb la participació de l’eurodiputat Ernest Urtasun i de la cap de llista de Mollet en Comú, Marina Escribano, així com amb intervencions de la resta de membres de la candidatura.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *