fbpx
12/07/2024
FeminismeMollet En Comú

MOLLET EN COMÚ CELEBRA EL SEU SEGON VERMUT FEMINISTA, DEDICAT A DEBATRE SOBRE EDUCACIÓ

Mollet En Comú, des de la Comissió de Feminisme organitza una segona edició del vermut, i el centra en l’educació.

Després de l’èxit del 1er vermut feminista del mes de desembre, la formació torna a repetir el format d’acte que pretén crear un espai per parlar i reflexionar al voltant del feminisme. En aquesta ocasió s’ha decidit fer-lo girar al voltant de l’educació. Així doncs, s’ha convidat a diverses dones de diferents àmbits educatius, tant formal com no formal, de lleure i l’esport, per tal de tractar el dia a dia a les escoles, instituts i universitats, així com a clubs esportius i a espais d’educació en el lleure com són els esplais.

L’educació és un dels pilars de la nostra societat, i és des d’on s’ha de poder transformar una societat profundament desigual, i que encara està instal·lada en la lògica patriarcal i discriminatòria cap a les dones. Des de l’educació podem treballar en el feminisme. Als centres docents i a les famílies, les idees d’igualtat i empoderament de les dones, la reivindicació de mateixos drets, la denúncia d’injustícies arreu del món.

El lloc de trobada del vermut i pica-pica i de compartir experiències i reflexions serà la Plaça Europa, el diumenge 24 de març a les 12h.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *