fbpx
19/06/2024
Politica

Mollet en Comú satisfets per fer realitat la tarifació social a l’escola municipal de música i dansa

El Ple de dilluns al vespre va aprovar per unanimitat establir la tarifació social per al proper curs escolar de l’Escola Municipal de música i dansa

El grup municipal de Mollet en Comú va expressar en la seva intervenció al ple, que estava molt satisfet que s’hagi tirat endavant una proposta feta per aquest grup feia anys. I que la formació porta temps reivindicant la tarifació social en diferents serveis de la ciutat.

Ja es va aconseguir, també a proposta de Mollet en Comú, establir la tarifació social a les escoles bressol, i ara l’escola de música i dansa. I és possible plantejar-ho en d’altres serveis.

La seva portaveu, Marina Escribano, recordava que “el PSC fa temps que ens deia que era molt complicat, i es mostrava reticent a tirar endavant amb aquest sistema, però finalment s’ha demostrat que era possible”.

I afegia, en la seva intervenció al ple que “Considerem aquest, un sistema més just perquè les famílies puguin accedir a serveis, i en aquest cas a l’escola municipal de música i dansa. La cultura i l’art ha d’estar a l’abast de tothom, sense que la renta sigui un obstacle. Esperem que això faci doncs, que l’escola creixi, i segueixi sent un espai de referència, de difusió de la música, també un lloc de cohesió. Volem reconèixer l’esforç i el treball per haver pogut arribar a aquesta proposta. (…)”

Això demostra que tot i estar actualment a l’oposició és possible empènyer canvis i fer propostes com aquesta, que milloren la vida de la ciutadania molletana.

Per tot això també hem editat aquest video sobre el tema de la tarifació social:

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *