fbpx
19/06/2024
EconomiaMón del Treball

MOLLET EN COMÚ PROPOSA UN PACTE LOCAL PER A LA RECONSTRUCCIÓ SOCIAL I ECONÒMICA

Mollet en Comú defensem un Pacte Local per la Reconstrucció social i econòmica, a partir de crear una Taula pel Pacte Local que integri als grups municipals del consistori, sindicats més representatius, les agrupacions empresarials, les associacions de comerciants i les associacions de Veïns.  

Hem entrat en una etapa crítica de l’economia, provocada pel COVID-19,  que requereix una capacitat inventiva molt gran i molts recursos també, per implementar mesures urgents a curt i llarg termini per fer front a la crisi social i econòmica i protegir al màxim la ciutadania, que pateix les conseqüències d’aquesta pandèmia.

Des de Mollet en Comú considerem que en aquest context  és desitjable un ampli acord tant a Europa, Espanya i Catalunya, per fer front als efectes econòmics i socials que ja s’estan produint a la societat. I ho hem de fer amb el menor dany possible i sense repetir les polítiques d’austeritat aplicades a la crisi del 2008, que va comportar un increment de la desigualtat social de la que encara no ens n’hem sortit.

L’objectiu és anticipar-nos no ja al que tenim sinó al que pugui arribar, en funció de les previsions que estan establint els diversos informes econòmics quant a dades d’atur i situació econòmica.

Mollet En Comú, planteja una proposta per sumar i actuar localment, en benefici de la nostra ciutadania i buscant el major consens social i polític.

Per aquest motiu, s’ha presentat a l’equip de govern un document on es recullen propostes al voltant de sis eixos: emergència Social; formació i Ocupació; Autoocupació; economia social i cooperativisme; Comerç i autònoms; Captació d’inversions i d’altres.

Aquest document prové de diversos materials treballats per part de Mollet En Comú, i que ara es reunifiquen i s’amplien, tenint en compte la situació excepcional.  

Aquí teniu el document sencer que hem fet arribar al govern municipal de Mollet:

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *