fbpx
22/04/2024
Politica

MOLLET EN COMÚ PRESENTARÀ UNA MOCIÓ EN SUPORT A PALESTINA

avant els atacs genocides amb que l’estat d’Israel està castigant a la població civil palestina el grup municipal de Mollet en Comú presentarà una moció al proper ple condemnat la política israeliana i demanant la intervenció internacional per solucionar el conflicte

Una vegada més als últims anys torna a ser noticia l’escalada del conflicte a l’Orient Mitjà amb el resultat d’atacs massius per part del poderós exèrcit d’Israel contra la Franja de Gaza i altres territoris palestins. Aquests atacs són del tot desproporcionats, provoquen centenars de víctimes civils innocents i empitjoren la ja inhumana situació en la que malviuen els palestins als seus minvants territoris.

La política d’Israel ha estat sempre la de una força d’ocupació que practica l’apartheid contra els habitants originaris d’aquests territoris i que lluny de buscar la pau entre comunitats i pobles sembla estar orientada a exterminar a la població palestina en una continua espiral bèl·lica. Fa ja moltes dècades d’aquesta situació i cal una decidida acció internacional per tal de acabar amb aquestes polítiques d’agressió.

A la moció els comuns demanen que l’Ajuntament de Mollet acordi mostrar la seva condemna contra aquests atacs per part de l’estat d’Israel, així com instar al govern espanyol i a l’ONU a que reconeixin l’estat de Palestina i el posin sota protecció internacional. Tanmateix es fa una crida a col·laborar en la campanya d’ajuda humanitària, que per pal·liar els efectes dels bombardejos ha posat en marxa la Creu Roja Internacional.

D’altra banda Mollet en Comú donarà suport i fa una crida a participar a les concentracions convocades per diferents entitats i partits locals que es celebraran aquest dijous 20 de maig a les 18 hores davant l’Ajuntament de Mollet

Aquí teniu la moció tal i com ha estat presentada:

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *