fbpx
22/05/2024
Mollet En ComúPolitica

Mollet en Comú presenta Marina Escribano Maspons, com a candidata a l’alcaldia de mollet per les eleccions municipals de 2023

L’acte tindrà lloc aquest divendres al Jardinet del Casal Cultural, a partir de les 18h, i comptarà amb l’eurodiputat Ernest Urtasun.

Després que el mes de juny s’escollís per unanimitat la Marina Escribano Maspons com a candidata a l’alcaldia de Mollet, per a les properes eleccions municipals de maig de 2023, aquest divendres es presenta oficialment en un acte públic.

L’acte comptarà amb la presència i intervenció d’Ernest Urtasun, eurodiputat de Catalunya en Comú, integrat en el grup dels Verds- Aliança Lliure Europea. Des de la formació celebren comptar amb Urtasun de nou, i poder compartir tota la feina que està fent al Parlament Europeu, especialment al voltant de la crisi energètica, climàtica i social i en matèria de justícia fiscal, drets i transició ecològica.

Segons la candidata Marina Escribano Maspons, “aquest acte és l’oportunitat per trobar-nos i compartir reptes que tenim per davant, tant amb qui compartim activitat política, com amb la ciutadania que vulgui saber quin és el nostre projecte per a la ciutat”.

Així mateix, Escribano vol refermar amb aquest acte públic el compromís amb Mollet, amb Mollet en Comú i amb el projecte d’esquerres, ecologista, feminista, de defensa dels serveis públics, els drets socials i la participació.

L’acte tindrà lloc el divendres dia 28 d’octubre, a les 18.30h, al Jardinet del Casal Cultural, a la Ronda Can Fàbregas, 5 de Mollet del Vallès.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *