fbpx
22/06/2024
Catalunya en ComúSanitat

MOLLET EN COMÚ PORTA AL PARLAMENT DE CATALUNYA LES SEVES REIVINDICACIONS SOBRE LA SANITAT A MOLLET

Les regidores de Mollet en Comú, Marina Escribano i Mari Carmen Moya, van tenir una reunió al parlament de Catalunya amb el diputat d’En Comú Podem, David Cid, on van tractar temes com ara les llistes d’espera, l’atenció primària, una nova residència pública o la salut mental.

Aquest dimecres 13 d’octubre les regidores de Mollet en Comú, Marina Escribano i Mari Carmen Moya, van visitar el Parlament de Catalunya per tal de tenir una trobada amb el diputat David Cid del grup En Comú Podem. En aquesta reunió les regidores van transmetre les reivindicacions en matèria de sanitat a la ciutat de Mollet.

La reunió va estar concertada el passat 29 de juny quan el diputat dels comuns va participar en la concentració davant del CAP de Plana Lledó dins de la campanya de mobilitzacions a tota Catalunya que va convocar la Marea Blanca reclamant millores en l’atenció primària. Llavors, Cid i membres de l’executiva local de Mollet en Comú es van emplaçar a tractar el tema específicament des del Parlament.

A la reunió les regidores molletanes van mostrar la seva preocupació sobre la necessària recuperació i augment dels nivells de servei de l’atenció primària  després de la pandèmia, l’abast de les llistes d’espera a les visites amb especialistes a l’hospital, la necessitat d’una nova residència pública a la ciutat o el notori augment de les problemàtiques vinculades a la salut mental. En aquest sentit el diputat dels comuns va mostrar el compromís del grup parlamentari d’En Comú Podem de seguir i activar aquests temes i mantenir la coordinació amb Mollet en Comú. En les setmanes i mesos vinents es podran concretar aquests compromisos amb preguntes al Parlament, propostes legislatives i reunions al territori amb els agents implicats. Específicament, Cid va assegurar que en la tramitació dels pressupostos de la Generalitat informaria Mollet en Comú sobre l’impacte a Mollet en matèria de salut.

Per a Marina Escribano, portaveu de Mollet en Comú: “La sanitat pública és un tema cabdal per mantenir l’estat del benestar i la pandèmia ha demostrat que és més necessària que mai, per això cal coordinació entre partits, institucions, entitats i ciutadania que estem per la seva defensa. Per a Mollet en Comú i tot l’espai dels comuns, la defensa de la sanitat pública és una prioritat absoluta”.

De fet, la reunió va ser compartida amb membres de la Plataforma en Defensa de la Sanitat Pública del Baix Vallès, a la que participen activament membres de Mollet en Comú,  que també visitaven el Parlament i que amb les seves aportacions i coneixement van enriquir la diagnosi de la situació. D’aquesta manera, Mollet en Comú posa de manifest el seu compromís amb el treball unitari entre entitats, partits i persones en la defensa de serveis públics de qualitat i la justícia social.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *