fbpx
19/06/2024
Mollet En Comú

MOLLET EN COMÚ ORGANITZA AQUEST DIVENDRES UN ACTE DE PRESENTACIÓ DE LA NOVA NOVEL·LA DE L’ESCRIPTOR MIGUEL PAJARES.

 

Aquest divendres, 23 de novembre, Miguel Pajares presentarà al Centre Cultural la Marineta de Mollet la seva novel·la Crímenes de hambre, en un acte organitzat per Mollet en Comú.

 

Es tracta d’una novel·la negra on es denuncia l’extrema desigualtat que separa les persones que pateixen fam i les elits que concentren la riquesa mundial a les seves mans.

 

Miguel Pajares, escriptor i president de la Comissió Catalana d’Ajuda al Refugiat, és una persona molt activa en la defensa dels més dèbils i de les persones que, per causes polítiques i econòmiques, han hagut d’abandonar els seus països.

 

És autor de diversos llibres d’assaig, així com de nombrosos articles publicats en revistes especialitzades i mitjans de comunicació, centrats en temes com la immigració, la lluita contra el racisme, els drets humans o l’asil. Com a escriptor, va publicar la seva primera novel·la, Cautivas, l’any 2013, que va ser finalista del Premi Nadal en la seva 68a edició i va guanyar el premi a la millor primera novel·la de gènere negre a la Semana Negra de Gijón 2014. Els seus altres títols són La luz del estallido i Aguas de venganza.

 

La presentació del llibre comptarà amb la presència de Marina Escribano, portaveu de Mollet en Comú, i serà a les 19h.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *