fbpx
18/07/2024
Mollet En ComúOpinióPolitica

Cal trencar el “rodillo”

Gabriel Espinosa
Regidor de Mollet en Comú

Durant molt de temps estem assistint a una deriva autoritària i venjativa en les formes de fer política de l’equip de govern del PSC, recolzat d’una manera clara d’ençà que va entrar a govern per Podem Mollet i d’una manera també clara per part de C’S i Junts Per Mollet encara que aquests dos últims no estiguin a govern.

La darrera nota de premsa del PSC constata el que més amunt intento explicar. Qualsevol persona que l’hagi llegit veurà que davant una petició com la que Mollet en Comú va fer pels fets ocorreguts fa uns dies amb la Policia Municipal i unes persones que estaven penjant cartells, el que fa el PSC és acusar a la nostra formació d’embrutar la imatge de l’ajuntament per alimentar la causa independentista. O sigui que demanar aquesta comissió per tal d’aclarir els fets i depurar les responsabilitats que calguin a qui calgui, repeteixo a qui calgui, és embrutar la imatge dels seus treballadors. Aquesta afirmació és malintencionada, és tenir un concepte de la democràcia i la justícia molt deteriorat, és pensar que tothom que no estigui amb mi està contra mi i és sobretot, pensar que puc fer i dir el que vulgui perquè tinc el poder.

És d’una malícia difícil d’entendre també barrejar la pandèmia de la Covid-19 per dir que nosaltres només pensem en la confrontació, doncs Mollet en Comú l’única cosa que ha fet és estar al costat del govern plantejant interrogants i propostes derivades de la situació que estem vivint. Per descomptat que fiscalitzem les actuacions del govern perquè aquesta també és la nostra feina.

És malintencionat voler posar els i les treballadores de l’ajuntament en contra de les formacions polítiques de l’oposició fent afirmacions falses com les que diu la nota de premsa. Sr. Alcalde sapigueu vostè que els i les treballadores de l’ajuntament també han d’estar sotmesos a què la seva praxis sigui la correcta. Al que és d’un cinisme que no té igual és manifestar en cada ple el suport als i les treballadores de la casa i després tenir un tracte amb elles que no és el més correcte i adequat.

Ja per acabar i com diu la nota de premsa del PSC, efectivament nosaltres tenim uns objectius polítics que són tan legítims que els seus i és una manca de respecte que la màxima autoritat de l’ajuntament el Sr. Monràs menysprei la nostra formació dient que som la marca blanca d’una altra formació política de la ciutat, que és també tant legitima com la seva.

La política que es fa a Mollet des de fa anys és la política de «pasar el rodillo» i encara que això sigui així i només les urnes ho puguin canviar, Mollet en Comú ho seguirà intentant per tal que la política a la nostra ciutat tingui una cara més amable. Per molt que tinguin el poder no tenen la raó.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *