fbpx
12/07/2024
Mollet En ComúMón del Treball

MOLLET EN COMÚ A FAVOR DE LA CREACIÓ DEL CONSELL ECONÒMIC I SOCIAL

L’Ajuntament de Mollet ha arribat a un acord, amb els màxims representants sindicals de CCOO i UGT del Vallès Oriental per a crear el Consell Econòmic i Social a la nostra ciutat, un òrgan consultiu i de participació en les polítiques socioeconòmiques de la ciutat. Sens dubte una bona notícia després de molts anys de reivindicació per part de l’espai que representem, ja que aquest òrgan és un instrument per a la concertació de les polítiques d’ocupació.

Per això ens sobta que no hi siguin presents els màxims representants de les entitats empresarials del territori, encara que al document de col·laboració signat manifesten la seva voluntat de treballar per integrar-los al Consell.

Des de Mollet en Comú, considerem la creació del Consell un gran encert i apostem perquè sigui una eina viva, que esdevingui realment un òrgan competent i decisori a l’hora d’impulsar les polítiques d’ocupació que millorin la qualitat de vida de la ciutadania molletana.


Per això, cal un veritable treball en xarxa de tots els agents implicats al territori amb capacitat d’anàlisi i coneixedors de la realitat del Mercat de Treball actual. Així mateix, també es necessari que es treballi per elaborar un Pla Estratègic de l’ocupació i de la indústria, amb l’objectiu de reactivar l’economia local i l’ocupació de qualitat, acabar amb la precarietat laboral i garantir la igualtat d’oportunitats, sobretot en l’àmbit de les dones, els i les joves i els i les majors de 55 anys, i garantir així la cohesió social de la nostra ciutat.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *