fbpx
18/07/2024
Catalunya en ComúMollet En ComúPolitica

MARINA ESCRIBANO ENCAPÇALA EL GRUP DE CANDIDATS DEL VALLÈS ORIENTAL A LES LLISTES D’EN COMÚ PODEM PER LES ELECCIONS DEL 14F AL PARLAMENT DE CATALUNYA

Un total de 7 candidats i candidates de Catalunya en Comú del Vallès Oriental, formen part de la llista electoral d’En Comú Podem per a la província de Barcelona, encapçalats per Marina Escribano Maspons, en el número 14. Aquesta representació esdevé la més important de la comarca en uns comicis a Catalunya.

En l’aposta per obtenir una bona representació dels territoris, la formació de Catalunya en Comú aporta un bon nombre de candidats i candidates del Vallès Oriental, provinents de Mollet, Granollers, Cardedeu i Montmeló.

D’aquest equip, en destaca la varietat de procedències i àmbits de treball, que van des de la salut, migració, fins al feminisme i sindicalisme, passant per una forta implicació i coneixement del món associatiu i del municipalisme. Els candidats i candidates, de diferents edats, aporten coneixement i experiència des de diferents trajectòries, compartint lluites per l’educació i la salut públiques, drets laborals, el feminisme o el medi ambient entre d’altres.

La llista compta en primer lloc, en el número 14, amb Marina Escribano, implicada amb política local des del 2007, des de fa uns anys i en l’actualitat, és regidora i portaveu del grup municipal de Mollet En Comú.

Per a Marina Escribano, “és molt necessari que el món local estigui representat a la candidatura, per esdevenir la veu del territori al Parlament, i poder-hi dur les necessitats i problemàtiques”. També declara que “estic il·lusionada de formar part de la llista, i poder sumar pel canvi que urgeix a Catalunya, davant un govern fallit, i per donar una veritable resposta a les necessitats de la gent”.

Des de Mollet en Comú es mostra satisfacció per haver obtingut aquesta representació a la candidatura, i que la portaveu de la formació encapçali el grup de candidats de la comarca.

Els següents candidats són en ordre, el número 25 el Jordi Ortiz, neuropsicòleg clínic i delegat sindical a l’Hospital General de Granollers, de Cardedeu. Seguidament l’Alba Serrano de Montmeló, en el número 39, actualment regidora de Canviem Montmeló, és especialista en temes de migració, refugiats i asil. En el lloc 42, el granollerí Marc Collado, actualment coordinador nacional de Joves d’Esquerra Verda, i militant a Confluència Jove i a la Joventut Obrera Cristiana. La lluita pels drets dels treballadors i l’experiència en sindicalisme  l’aporta l’Angel Ramos qui estarà al lloc 54. En els números 60 i 74, hi són, respectivament, la Núria Romero, de Cardedeu, qui treballa en l’àmbit feminista, i el Mario Rodriguez, de Granollers, lluitador pels drets socials i les polítiques d’igualtat.

Malgrat la campanya estarà absolutament marcada per la pandèmia i les restriccions contra la propagació de la COVID19, des de Mollet en Comú sumaran i treballaran amb Comuns del Vallès Oriental i amb la resta d’organitzacions per tal de poder fer arribar a cada llar, les propostes i les idees que defensen.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *