fbpx
19/06/2024
CulturaMedi AmbientPoliticaSolidaritat

L’ESCRIPTOR MIGUEL PAJARES PRESENTARÀ EL SEU ÚLTIM LLIBRE ”EL LEGADO” AL JARDINET DEL CASAL CULTURAL

El proper dijous 16 de juny a les 19hores al Jardinet del Casal Cultural l’escriptor Miquel PAJARES presentarà el seu últim llibre en un acte organitzat per la seva editorial “ALREVES”.

Miquel Pajares (Palència 1950) és un vell amic de Mollet en Comú i del seu espai polític que ja ha presentat diversos dels seus llibres a Mollet amb la col·laboració d’amics de la formació. Fa uns anys ja va presentar, també a espais del Casal Cultural, les seves últimes obres: la novel·la “Crimenes de hambre” i l’assaig “Refugiados climáticos, un gran reto del siglo XXI”. L’autor, llicenciat en ciències biològiques i doctor en antropologia social és, entre d’altres tasques, president de la Comissió Catalana d’Ajuda al Refugiat.

Permanentment interessat per temes vinculats a les migracions humanes, els enfoca ara també des de l’òptica del canvi climàtic, la crisis energètica o la lluita pels recursos naturals això es reflecteix tant als seus assaigs com a les seves novel·les que podrien catalogar com a novel·la negra de denuncia social, Aquest és el cas de “El Legado”, la novel·la que presentarà dijous a Mollet, una novel·la vertiginosa que denuncia com els interessos econòmics de les grans corporacions incideixen en la economia mundial i destrossen el planeta.

A l’acte acompanyaran a l’autor la regidora i portaveu de Mollet en Comú , Marina Escribano i l’ambientòloga i activista de Mollet pel Futur, Raquel Jimenez.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *