fbpx
16/04/2024
Mollet En Comú

LA CAMPANYA “A MOLLET VOLEM RESIDÈNCIES PÚBLIQUES PER A LA GENT GRAN” SUPERA JA LES 1000 SIGNATURES

La recollida de signatures continuarà tot el mes de març i serà presentada al ple d’Abril

El passat dissabte 23 de març al matí, Mollet en Comú plantava els seus stands a diferents barris de la ciutat per tal de continuar amb la seva campanya de recollida de signatures “A Mollet volem residències públiques per a la gent gran”

Al llarg del matí, una vegada més, es va poder constatar la gran necessitat d’equipaments d’aquest tipus que té la nostra ciutat. Van ser molts els veïns que es van apropar a signar i vam compartir les seves experiències amb llargues llistes d’espera per accedir-hi o la impossibilitat de pagar els preus que cobren les residències privades que ara tenim a Mollet.

Per a Mollet en Comú aquest tipus de serveis públics que garanteixin el benestar de la nostra gent gran haurien de ser una prioritat de tots els governs i és el model que defensem en tots els àmbits.

Una vegada acabada la jornada els organitzadors de la campanya van constatar que, a falta de altres fulles en mans d’activistes i entitats i el formulari online, ja s’havien superat les 1000 signatures. Tal i com havien comentat a la presentació en roda de premsa, la campanya conclourà al ple d’abril, últim de la legislatura, on els regidors del Grup Municipal de Canviem Mollet, membres de Mollet en Comú, presentaran una moció, recolzada per les signatures recollides,  on es plantegen els objectius de la campanya: Que la Generalitat construeixi residències publiques i que l’ajuntament de Mollet cedeixi terrenys municipals per la seva construcció.

Fins a la data del ple es continuarà amb la recollida de signatures al carrer i online. Els organitzadors valoren com a molt positiva aquesta campanya de presa de contacte amb els veïns i creuen que ampliaran molt significativament el nombre de participants.

Es pot signar online a

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *