fbpx
23/06/2024
Mollet En Comú

Es constitueix el grup motor de Mollet de Catalunya en Comú

L’Assemblea celebrada ahir a La Marineta, va aprovar per unanimitat el grup motor de Catalunya en Comú, de la ciutat de Mollet del Vallès i a partir d’ara es comença a treballar en la fita més propera: les eleccions municipals de maig 2019

L’objectiu d’aquesta assemblea era escollir l’equip de 20 persones que portaran les regnes del comú local de Mollet, fins la primavera de 2019, amb el repte proper més important: les eleccions municipals.

L’Assemblea va tenir una primera part de benvinguda per part d’un representant de la Coordinadora de Catalunya en Comú, una part d’explicació de la motivació i objectius del grup motor, i una part de presentació de cada un dels seus 20 membres.

En la part de motivació del grup que impulsa l’executiva local de Mollet, hi ha 10 homes i 10 dones, que provenen de diverses sensibilitats polítiques i socials, i que tenen un projecte col·lectiu de base municipalista, amb l’objectiu de ser una eina útil per a la gent de Mollet, i que posen per davant de tot, a les persones en el centre de la seva acció política i social.

També es va remarcar que és un projecte que combina la lluita social en els moviments socials, així com també el treball institucional.

I quant al que defineix al moviment i a l’equip, són els principis de: pluralitat, radicalment democràtic, participatiu, feminista, basat en el catalanisme popular i que aposta pel dret a decidir, i per un estat federal plurinacional, plurilingüe i republicà.

Quant a l’esbós de línies més programàtiques, es van apuntar alguns elements clau com: la voluntat de centrar l’acció en la defensa dels serveis públics de qualitat, en crear un model de ciutat participativa, de creixement sostingut, culta i solidària, sense desnonaments i acollidora. Així com també una ciutat educadora, saludable, creadora d’ocupació de qualitat, i amb polítiques fiscals justes, i també de recuperació dels béns comuns.

El grup motor va ser ratificat per unanimitat, en la votació que va tenir lloc al final de l’assemblea, on van participar persones de Mollet inscrites a Catalunya en Comú.

Les persones que formen part d’aquest Grup Motor són: Emília Macías, Gabriel Espinosa, Manoli Delgado, Joaquim Fuertes, Laura Villardino, Dennis Fernández, Marina Escribano, Francisco Sancho, Mar Torres, Antonio Escribano, Mari Carmen Moya, Javier García, Lluïsa Gonzalez, Quim Pérez, Maria Pichardo, Josep Torrecillas, Anna Usart, Antonio López, Mireia Marín, Xavier Huguet.

L’equip ja comença a treballar, i properament es preveu una nova assemblea que treballi en organització i programa.

 

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *