fbpx
19/06/2024
Politica

Crònica del Ple de Febrer 2022

Com cada mes , la nostra portaveu Marina Escribano, posa al seu Facebook una petita crònica informal de com ha anat el Ple Municipal del mes amb un resum dels punts tractats, preguntes fetes per Mollet en Comú i els resultats de les votacions.. el podeu veure a
el grup de Facebook de Mollet del Vallès:
https://www.facebook.com/groups/molletdelvalles/posts/10165968849490641/

o al seu Facebook personal:
https://www.facebook.com/marina.maspons/posts/10159669246221638

El dilluns 28 de febrer vam tenir el ple ordinari del mes.

La setmana passada havíem celebrat l’especial del Síndic, on exposa el seu informe de l’any anterior, amb explicació de totes les queixes/consultes rebudes, en quin estat es troben, i també planteja una sèrie de recomanacions a l’Ajuntament, per a millorar diversos temes. Podeu trobar l’informe aquí:https://www.molletvalles.cat/…/Documents/Informe-2021.pdf

A lo que íbamos, el Ple de febrer va tractar temes de gestió. Relatius a habitatge alguns, dos punts més en relació a l’IMSD (canvis organitzatius i de personal), a rel del traspàs de la Montserrat Tarrés, i temes econòmics.També vam donar compte del manifest subscrit per tots els grups municipals, al voltant del proper 8 de març, Dia de la Dona. En aquest punt els grups vam poder expressar les nostres reflexions i posicions.Un total de 5 mocions dels grups municipals, van ser les que es van debatre.

Van ocupar més espai de debat/discussió la relativa a Gallecs i la peça de terreny que està a Palau Solità, i que es vol desprogramar com a sòl industrial. També la proposta per ampliar la T-Jove fins als 30 anys, va portar crispació entre grups. Malgrat tot, la totalitat de les mocions van sortir endavant.Fent un apart, petita reflexió sobre un element que va sortir, i és el per què es porten uns temes com a moció, quina és la motivació. I d’altra banda quina és la utilitat.El sol fet de debatre en un espai públic, obert a la ciutadania, per part dels representants electes ja és en sí un objectiu. Se’n diu democràcia, política, àgora.. benvingut el debat i benvinguda també, la visibilització de temes que potser passarien de puntetes, i ens sembla que és important que el Plenari d’una ciutat s’hi posicioni. I clar, estem fent política. Ojo, política, no pas politiqueo. Aquest, ben lluny!

Com sempre, el quadre amb el resum de votacions, i també les preguntes fetes per Mollet en Comú, però com sempre, n’hi va haver més. Podeu veure la “retransmissió” per youtube, l’enllaç a la pàgina web de l’ajuntament.Salut!Podeu veure el ple sencer a:

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *