fbpx
16/04/2024
Mobilitat i TerritoriMollet En ComúPolitica

CONTINUA LA RONDA DE TROBADES ENTRE MOLLET EN COMÚ I ENTITATS VEINALS DE LA CIUTAT

Aquesta setmana, regidors de Mollet en Comú han mantingut reunions amb les associacions de veïns i veïnes dels barris de Santa Rosa i Estació del Nord

Una vegada que les restriccions sanitàries comencen a permetre les reunions presencials, el grup municipal de Mollet en Comú s’ha posat com a objectiu tornar a recuperar activament els contactes amb diferents entitats de la ciutat per tal d’apropar-se a la ciutadania i posar-se al seu servei.

Aquest dilluns, els regidors Mari Carmen Moya i Francisco Sancho visitaven al matí la seu de l’Associació de Veïns i Veïnes  de Santa Rosa per conèixer de la mà de la seva presidenta, Teresa Prades, i altres membres de la seva junta les reivindicacions del barri. La reunió va estar molt marcada pel conflicte que mantenen els residents al barri amb el planejament urbanístic que proposa el govern de la ciutat amb el nou POUM. Unes diferències que són compartides per Mollet en Comú tal com es reflecteix en el vot negatiu a les diferents votacions del POUM i a les al·legacions al POUM que es van presentar des dels comuns. La junta de Santa Rosa va facilitar als regidors una còpia de les seves al·legacions al POUM i també va exposar la seva campanya “Salvem els Pinatons” que ja porta recollides més de 2500 signatures, unes reivindicacions que es comparteixen en gran part des dels comuns. Els regidors de Mollet en Comú i els membres de la junta van coincidir en la necessitat d’enfortir els moviments veïnals i millorar les relacions entre l’ajuntament i les entitats, augmentar la participació en general i específicament la transparència dels governants.

A la tarda del mateix dilluns, els regidors feien una trobada amb la junta de l’Associació de Veïns i Veïnes de l’Estació del Nord al seu local del carrer Terol. Els membres de la junta, encapçalats per la seva presidenta, Zoraida Hernández, van explicar les diferents problemàtiques del barri i van destacar que la revitalització de l’AVV des de fa uns anys ha representat una important millora en les condicions de vida del barri. Fa uns pocs anys l’AVV va preparar una ampla plataforma reivindicativa que en forma de Pla Integral del Barri plantejava tot un seguit de millores en un barri que requeria més atenció per part de l’administració municipal. Fruit d’aquestes lluites la junta mostrava orgullosa el projecte de remodelació de la Plaça, encara sense nom, on convergeixen els carrers 11 de setembre i Ramón Turró.  Amb tot continuen les seves lluites en temes com ara la lluita contra l’incivisme, el condicionament de carrers, voreres i cablejats o la necessitat d’espais culturals i cívics. Els regidors de Mollet en Comú es van oferir, com sempre, a col·laborar en la consecució de totes aquestes millores.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *