fbpx
19/06/2024
EducacióMollet En Comú

Can Vila: La lluita continua

Pel seu interés us fem a mans alguns materials de la lluita de la comunitat educativa de l’Escola de Educació Especial Can Vila de Mollet per tal de poder seguir funcionant amb normalitat després de que es detectessin deficiències estructurals en dos dels seus mòduls que feien impossible el seu ús pels 70 nens a necessitats educatives especials que el feien servir.

Dilluns 4, al mati, hi va haver una concentració al Departament d’Educació a Barcelona

El nostre regidor Gabriel Espinosa va grabar aquest video:


Dimarts, a les 16 hores hi havia una concentració a la mateixa Escola Can Vila on es celebrava una reunió dels alcaldes de les poblacions afectades. Aquí teniu unes fotos:

Després de la trobada d’alacaldes l’Ajuntament de Mollet anuncia que actuarà subsisdiariament per tal d’enllestir nous mòduls per l’inici del curs. Teniu la noticia molt ben explicada al diari sommollet:

https://www.sommollet.cat/noticia/82077/lajuntament-installara-moduls-a-can-vila-per-poder-comencar-el-curs-aquest-setembre

Al dia següent es produeix aqueta picabaralla a la sessió de control del govern entre l’alcaldessa i diputada del PSC, Mireia Dionisio i el Conseller d’Educació Josep Gonzalez Cambray, d’ERC. Queda clar la distància entre les administracions.


Finalment, l’AMPA de l’escola fa públic aquest comunicat amb el que estem molt d’acord. A Can Vila, la lluita continua, a partir d’ara les coses s’han de fer bé. Des de Mollet en Comú estarem amatents a que això sigui així i donarem suport als pares i a la comunitat educativa. Us recomanem molt que seguiu les seves xarxes socials (@canvilaenlluita) i els feu suport. Aquesta setmana ha quedat demostrat que la mobilització i la lluita serveixen per canviar les coses.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *