fbpx
12/07/2024
Feminisme

8M: Ja tenim a xarxes el número 10 del Butlletí Feminista de Mollet en Comú

En el marc de les actitvitas del 8M el grup de feminisme de Mollet en Comú fa pública la decena edició del seu “Butlletí Feminista”

Ja tenim a xarxes l’últim número del Butlletí Feminista del Grup Feminista de Mollet en Comú que a aquest març del 2022 arriba a la seva desena edició.

Coincidint amb les activitats del 8M, Dia Internacional de la Dona Treballadora, el grup d’Ecofeminisme de Mollet en Comú ha volgut donar-li un to molt actual i reivindicatiu al seu butlletí feminista. Així, per exemple, es parla de dona i feina, amb un article sobre les implicacions cap a la dona de la nova reforma laboral escrit per la sindicalista i membre de Mollet en Comú, Miriam Sampere. A la secció d’entrevista ens acompanya Ana Mejías, coneguda activista molletana de la PAH Mollet que ens parla de la greu problemàtica de l’habitatge. També solidaritat amb la lluita sahrauí reivindicant a l‘activista Sultana Khaya, símbol d’aquesta lluita. Altres seccions habituals com ara la crítica del llibre, efemèrides  o “no et perdis el fil” complementen aquesta edició plena com sempre de continguts feministes amb perspectiva de dona.

Aquí teniu el Butlletí Feminista en PDF:I aquí en format Galeria d’Imatges

Aquí podeu veure l’històric de butlletins:
https://molletencomu.cat/butlleti-feminista/

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *