fbpx
12/07/2024
EconomiaMón del Treball

MOLLET EN COMÚ PROPOSA L’ADHESIÓ DE MOLLET A LA XARXA DE MUNICIPIS COOPERATIUS

En una moció al ple del proper 26 d’Abril, els comuns defensen el cooperativisme i demanen l’adhesió de la ciutat al programa que impulsa la Federació de Cooperatives de Treball de Catalunya

Per a Mollet en Comú l’economia social sempre ha estat un valor a defensar, tant al seu programa com històricament el cooperativisme i els valors que representa han estat ben presents. El cooperativisme representa una alternativa  que ajuda al desenvolupament social i econòmic i que, amb la seva vesant social ,ajuda a construir un món millor  més just.

L’ajuntament de Mollet també ha estat sempre especialment sensible amb el cooperativisme i el s comuns sempre han recolzat iniciatives en aquest sentit impulsades pel govern de la ciutat.

Des de l’any 2013 la Federació de Cooperatives de Treball de Catalunya promou el programa “Municipi Cooperatiu” amb el que emplaça al món local a promoure el cooperativisme de forma extensa a tot el país. Els eixos d’aquest programa seríen: la difusió del model d’empresa cooperativa, l’enformtiement del teixit cooperatiu i el Foment de la creació de noves cooperatives.

A aquest programa s’ha adherit ja 28 ens locals entre els que destaquen ajnutaments com els de Barcelona, Hospitalet, Santa Coloma de Gramenet, Granollers o Montornès

Podeu trobar més informació d’aquest programa “Municipi Cooperatiu” a:

https://www.cooperativestreball.coop/cooperativisme/municipi-cooperatiu

I aquí teniu la moció sencera:

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *