fbpx
12/07/2024
Mollet En ComúSanitat

MOLLET EN COMÚ PRESENTA UN SEGON PAQUET DE PROPOSTES AL GOVERN DE LA CIUTAT PER APLICAR DURANT LA CRISI SANITÀRIA

Des de Mollet en Comú creiem que cal un Pla de Xoc Econòmic urgent per als mesos d’abril, maig i juny (com a mínim) amb l’objectiu de fer front a les conseqüències socials i econòmiques produïdes per la crisi de la COVID-19 en el teixit empresarial, en l’àmbit laboral, social i en el conjunt de la ciutadania, especialment la més vulnerable.

En aquest sentit, s’ha presentat a l’equip de govern un document amb propostes de diferent magnitud, i en diferents àmbits. Sent conscients que el govern i tot el conjunt de treballadors i treballadores estan fent un gran esforç en aquests moments crítics, i que s’han posat en marxa mesures i decisions, des de la formació es vol contribuir amb algunes idees i plantejaments, dins de les possibilitats que permet la situació.

Des de Mollet En Comú, s’és conscient que el Pla de Xoc ha de tenir els recursos necessaris, i per tant ha d’estar quantificat i sufragat mitjançant una modificació pressupostària, així com també amb recursos d’altres administracions, com és el Fons de liquiditat que la Generalitat ja ha anunciat que n’avançarà el 50%, i també des del Govern de l’Estat.

Els municipis, l’administració més propera a la ciutadania, ha de poder donar resposta de forma àgil. I en aquests moments, per a fer-ho, cal l’ajut necessari d’altres administracions. Des de Mollet també insistim en la recerca de col·laboració entre els diferents grups del consistori, tot buscant el consens en l’elaboració de mesures, i en la contínua informació mitjançant algun canal virtual col·lectiu, a banda de l’informe setmanal que es fa arribar per escrit

https://molletencomu.cat/wp-content/uploads/2020/04/2paquetpropostescovid19mec.pdf

I aquí teniu el document de propostes detallat:

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *