fbpx
12/07/2024
EconomiaMollet En ComúPolitica

MOLLET EN COMÚ LLENÇA LA CAMPANYA “COMPRA A MOLLET” PER DEFENSAR EL COMERÇ LOCAL

Els comuns de Mollet aprofiten les dates nadalenques per donar suport al comerç de proximitat amb una campanya específica sota el títol “Compra a Mollet, Compra al teu barri”

La situació de pandèmia que vivim ha produït un seriós problema per tota la nostra economia. I en situacions com aquestes veiem com les empreses grans i, especialment, les grans plataformes de comerç on-line treuen profit i augmenten beneficis. Per contra, el petit comerç, l’hostaleria o els petits negocis de serveis a les persones pateixen i molt. No només per la baixada generalitzada del consum sinó també per haver de complir unes restriccions que moltes vegades les administracions no compensen.

És per això que l’espai dels comuns ha estat, com sempre, especialment solidari amb aquesta situació, com per exemple amb les declaracions d’Ada Colau demanant evitar comprar a Amazon i fer-ho al comerç local. Una idea que des de Mollet en Comú compartim plenament.

L’organització local ha endegat una campanya de conscienciació entre la ciutadania consistent en una comunicació gràfica en la qual es mostra una bossa de la compra amb productes de diferents sectors i el missatge “És temps de solidaritat, de comerç en comú. Compra a Mollet, compra al teu barri”. Aquesta imatge es farà servir en cartells al carrer, en les xarxes socials de l’organització i els seus simpatitzants i, també, en format d’insercions publicitàries en premsa escrita local. Tot amb l’objectiu de fer arribar aquest missatge a la ciutadania i incentivar la compra de proximitat.Marina Escribano, a la presentació de la campanya ha declarat que “El comerç local juga un paper vital a la nostra ciutat. Sense ell, els nostres carrers no tindrien  activitat ni dinamisme i d’altra banda són més rendibles en termes de generació d’ocupació. Cal ajudar aquest comerç perquè d’aquesta forma, també, ajudem als nostres veïns i veïnes”.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *