fbpx
22/05/2024
Mollet En Comú

EL GRUP MUNICIPAL DE CANVIEM MOLLET FA ENTREGA DELS PREMIS DE LA SEGONA EDICIÓ DEL SEU CONCURS DE PROJECTES PER MOLLET

Amb aquests premis el Grup Municipal de Canviem Mollet destina els imports sobrants dels topalls salarials del seu codi ètic a entitats de la ciutat que destaquen per la seva tasca.

Aquest dimarts 30 d’Abril el Grup Municipal de CANVIEM MOLLET ha fet l’acte d’entrega dels premis de la segona edició del seu concurs de “Projectes per l’impuls de Mollet”. En aquesta ocasió s’havien presentat al concurs un total de 7 entitats de la ciutat de diferents àmbits. Una vegada s’han valorat els projectes presentats els 4 guanyadors premiat amb 500 euros cadascú han estat:

AECC (Associació Espanyola Contra el Càncer) de Mollet pel seu projecte d’acció social contra el càncer.

AMPA Joan Salvat Papasseit pel seu projecte de Batucada Escolar.

Escena Mollet pel seu festival L’Arlequí 2019.

Colla Morada per la seva programació d’activitats pel 2019.

A l’acte d’entrega Marina Escribano, portaveu del grup municipal, va destacar la qualitat de tots els projectes presentats i la seva diversitat quant a temàtiques i abast social amb temes tan importants per la ciutat com la salut, la cultura, la educació, etc i la importància de totes aquestes activitats a l’hora de construir una ciutat inclusiva i solidària. També va agrair a totes les entitats de la ciutat la tasca tant important que fan des del voluntariat, una labor que és el que precisament volen incentivar aquests premis.

Amb aquestes donacions els quatre regidors actuals de CANVIEM MOLLET, tots ells de Mollet en Comú, fan compliment del codi ètic amb el qual es van presentar a les eleccions municipals del 2015 que determinava un topall salarial per les dedicacions exclusives i que la part excedent s’hauria de donar a projectes socials a la ciutat.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *