fbpx
19/06/2024
Politica

Crònica del Ple de Març de 2023

Com cada mes , la nostra portaveu Marina Escribano, posa al seu Facebook una petita crònica informal de com ha anat el Ple Municipal del mes amb un resum dels punts tractats, preguntes fetes per Mollet en Comú i els resultats de les votacions.. el podeu veure a

al seu Facebook personal:
https://www.facebook.com/marina.maspons/posts/pfbid0LmqgkuAW36Rv2YE9C4s27KuQTLsJRQW2zEVoDyct9yehhNmzfw9w8dZtxJh1Sv7rl

o al Grup de Facebook de Mollet del Vallès:
https://www.facebook.com/groups/molletdelvalles/posts/10167351855635641

2 d ·

CRÒNICA PLE 27 DE MARÇ DE 2023
Penúltim ple de mandat, penúltima crònica!
Veureu a la graella que va haver-hi força temes de gestió: modificació d’algunes bases, modificació de pressupost, una cosa destacable: el Pla Local de Salut, i un parell de mocions.
A més, es va donar compte de la declaració del 8M.
A destacar també, una moció sobre la renda bàsica universal, presentada per urgència i que va ser retirada, atès que els dos grups de govern, van anunciar que no votarien a favor de la urgència, o dit d’altra manera, van vetar-ne la seva discussió (normalment aprovem la urgència, independentment de quin sigui el nostre vot sobre l’assumpte).
A ressaltar també serien les preguntes, que van anar sobre temes força opacs i que han ocupat titulars darrerament, però sobre el que se’n va treure poc l’entrellat: els dos regidors inhabilitats per Podem Catalunya, les 5 persones encausades de la PAH, les més importants.
I com a anècdota, el petit “rifirrafe”* dialèctic històric sobre “qui és més republicà”, que va sorgir derivat de l’acceptació d’una esmena que va fer el PSC a la nostra moció de commemoració de la 2ª República, i que ERC va considerar que la feia més fluixa. Normalment el PSC aigualeix les mocions, però va ser una novetat que donessin suport a un acord que diu “Reclamar el dret de la ciutadania a escollir el model d’Estat (…)”, això no havia passat mai! Clar, que no vam poder obtenir el sí d’ERC, que es va abstenir.
(*Nota. Per Mollet en Comú, com més grups republicans i molt republicans, millor!)
El Ple aquell dia va tenir força públic: membres de la Plataforma d’afectats per la Hipoteca, també la presencia de persones de CCOO, ja que es presentava una moció a proposta seva, sobre la millora dels serveis socials, i també veïns de Can Fàbregas, en rebuig als acords incomplerts pel PSC i l’alcaldessa, sobre els seus habitatges.
Aquí teniu el resum com sempre, esperant que sigui del vostre interès, salut!!Podeu veure el ple sencer a:

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *