fbpx
19/06/2024
Mollet En Comú

Acte central de Mollet en Comú Podem festiu i reivindicatiu

El proper dissabte 20 de maig a les 18h al Casal Cultural, Mollet en Comú Podem organitza l’acte central de campanya, que comptarà amb el diputat David Cid i la coordinadora de Podem Catalunya Conchi Abellán.

L’acte, que també comptarà amb el número 2, David Moreno i la candidata a l’Alcaldia, Marina Escribano, vol ser un acte polític i festiu.

Des de Mollet en Comú Podem es vol compartir amb la ciutadania, el projecte per la ciutat, i fer arribar les propostes i ganes de fer una transformació en positiu de Mollet.

És especialment il·lusionant comptar amb la direcció nacional de En Comú Podem a Mollet en aquesta trobada, que vol ser distesa, divertida i també plena de contingut polític i reivindicativa. L’acte comptarà també amb l’actuació musical d’Albert Baleyto, que posarà el toc festiu i alegre a la trobada.

“Acostar la política local a la gent, parlar del que els preocupa i quin és el nostre projecte, és el que portem fent fa mesos i anys, a carrers i places amb els veïns i veïnes, ara ho farem a un lloc emblemàtic de la ciutat, com és la plaça Prat de la Riba”, diu Marina Escribano.

I afegeix: “Mollet en Comú Podem som el futur transformador, tenim història, venim de lluny i volem anar més lluny encara, sumant Mollet a l’onada de ciutats del futur, amb més justícia social i climàtica, accés a l’habitatge i la cultura, polítiques per la joventut i la gent gran, i amb un concepte de ciutat que preservi el territori  i no deixi ningú enrere”

En cas de pluja, l’acte es celebrarà a la sala d’actes del Casal Cultural.

S’atendrà a la premsa al principi de l’acte, entre les 18h i les 18:30h.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *