fbpx
29/04/2024
Politica

Crònica del Ple de Febrer de 2023

Com cada mes , la nostra portaveu Marina Escribano, posa al seu Facebook una petita crònica informal de com ha anat el Ple Municipal del mes amb un resum dels punts tractats, preguntes fetes per Mollet en Comú i els resultats de les votacions.. el podeu veure a

al seu Facebook personal:
https://www.facebook.com/marina.maspons/posts/pfbid0CrAQMHaH27Q3zzfsS1BLz2Ae4d7UHRxKa8dFykNCQvMTYMtdjJgigxj1bkvTuh3wl

o al Grup de Facebook de Mollet del Vallès:
https://www.facebook.com/groups/33683630640/?multi_permalinks=10167271303485641

CRÒNICA PLE 27 DE FEBRER
He de fer una mica de memòria per refrescar el ple del 27 de febrer… la crònica va quedar endarrerida, però no volia deixar de fer-la!
Va ser un ple prou àgil, però amb algun tema on ens hi vam aturar durant una bona estona.
Al principi del ple, es va parlar i preguntar sobre el traspàs dels 2 regidors inhabilitats de Podem, al grup de “regidors no adscrits”, com des de Podem Catalunya s’ha instat a l’ajuntament i com correspon, atès que Podem Cat ha obert expedient que ha resolt que aquestes dues persones no representen el partit a Mollet. La sorpresa ha estat que l’alcaldessa ha decidit no fer-ho, contrària a la resolució de la comissió de garanties, i els manté al grup. Ho fa, ens deia, basant-se en la recomanació d’un informe, que deia que per precaució se’ls mantingui fins que es resolguin les mesures cautelars. Però l’informe també recomana que se’ls hi retingui l’aportació econòmica al grup… un tant contradictori…. així està el panorama, fent, al nostre mode de veure, una interpretació interessada.
Reprenent l’ordre del dia, aquest ha transcorregut amb prou normalitat, destacant l’aprovació d’un nou crèdit, que es destinarà a pagar les sentències de la Vinyota, i ara els deutors ja no seran els expropiats, sinó l’estat, i això vol dir millors condicions i situació. Així doncs, positiu perquè es liquida i tanca el concurs de creditors, es milloren les condicions financeres, i no supera el límit d’endeutament existent.
Les 3 mocions que hem presentat des de Mollet en Comú han estat aprovades, malgrat només 1 per unanimitat. S’han aprovat per majoria la relativa a la solidaritat amb el poble sahrauí, ja que el PSC i Ciudadanos han fet una tèbia abstenció… llàstima, en una qüestió de flagrant vulneració de drets humans, que no puguem anar tots a una.
Tampoc ha rebut unanimitat la proposta per defensar mesures alternatives d’alleugerir la pujada dels tipus d’interès, ja que de nou, PSC i Ciutadanos s’han abstingut.
A l’apartat de preguntes, una mica de tot: habitatge, restaurant lledoner, jutjats de violència de gènere, etc.
Us ho deixo tot en el quadrant resum, perquè li pugueu fer un cop d’ull si és del vostre interès!!
Salut!!

I aquí teniu el ple sencer a Youtube



Podeu veure el ple sencer a:

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *