fbpx
23/06/2024

PRIMARIES 2019

15/11/2018

MOLLET EN COMÚ INICIA EL PROCÉS DE PRIMÀRIES PER A L’ELECCIÓ DEL CAP DE LLISTA A LES ELECCIONS MUNICIPALS DEL MES DE MAIG

 

Mollet en Comú ha convocat dues assemblees per als dies 17 i 21 de novembre. La primera, per aprovar el reglament i calendari de primàries i la segona, serà per a la presentació pública de totes aquelles candidatures que s’hagin presentat. En la presentació de la candidatura, cal que les persones interessades facin una declaració d’intencions de les seves propostes de projecte de ciutat.

Posteriorment a l’aprovació del reglament i presentació de candidatures hi haurà el període de campanya dels candidats i candidates a les primàries que es farà entre els dies 22 i 28 de novembre. La votació presencial en urna de totes les inscrites i inscrits seran els dies 30 de novembre i 1 de desembre. Finalment, el dimarts 4 de desembre i seguin el calendari, es celebrarà l’assemblea local de Mollet en Comú on es proclami la candidatura guanyadora.

Entenem que el sistema de primàries és la forma més democràtica i transparent de presa de la decisió, i enforteix el nostre projecte polític amb la participació de totes les persones inscrites a Mollet en Comú.

Teniu a la vostra disposició el reglament d’aquestes primaries al següent PDF:
Reglament Calendari Primàries MeCx

Seguint aquest calendari anirem penjant totes les novetats a la nostra web i a la pàgina específica de les primàries:
https://molletencomu.cat/primaries-2019/

I podeu contactar amb nosaltres per participar-hi ja sigui com a candidats o com a votants en qualsevol de les formes que s’indiquen a la nostra pàgina de contacte:
https://molletencomu.cat/contacta/

Recordeu que per a inscriure-us a Catalunya en Comú s’ha de fer a aquesta adreça:
https://participa.catalunyaencomu.cat/

Si esteu interessats no dubteu en participar i ens posarem en contacte amb vosaltres